Watt wek jij op
met zonnepanelen?

Vraag gratis advies aan

Extra van de zon genieten met zonnepanelen

Met zonnepanelen kunt u nog veel meer energie opwekken, niet alleen voor uzelf maar ook voor de mensen om u heen zoals familie, vrienden en kennissen. Investeren in zonnepanelen loont. En bij ENGIE dubbelop plus extra zonkans.
Met ENGIE zonnepanelen kiest u voor kwaliteit en zekerheid.

Zonnepanelen aankopen

Voordelen van ENGIE zonnepanelen

  • Gemiddelde besparing van €700,- per jaar
  • 10 jaar lang gegarandeerde stroomopbrengst
  • Investering in gemiddeld zeven jaar terugverdiend
  • Goed voor het milieu, u verkleint uw CO2 footprint
zonnepanelen proces Sungevity

Onze zonnepanelenpartner: Sungevity

Voor de installatie van zonnepanelen werkt ENGIE samen met zonnepanelenspecialist Sungevity. Sungevity doet er alles aan om de overstap naar zonnestroom makkelijk te maken. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken en op een moment dat u goed uitkomt. Sungevity biedt een totaalpakket zonder bijkomende kosten én ze regelen alles voor u. Van het ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat zonnepanelen op uw dak opbrengen? U kunt heel eenvoudig een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aanvragen. U krijgt dan een eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden op uw dak. Vul een aantal gegevens in en onze partner neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vrijblijvende offerte aanvragen
man legt zonnepanelen aan via ENGIE

Topgarantie en toprendement

Om ook écht extra van de zon te kunnen genieten, wilt u natuurlijk zonnepanelen met toprendement én topgarantie. Dan bent u bij ENGIE aan het goede adres. Onze partner Sungevity heeft verschillende merken zonnepanelen met de beste garanties van Nederland. En 10 jaar een gegarandeerde stroomopbrengst. 

Lees meer over garanties
persoonlijk advies bij zonnepanelen aanvraag ENGIE

Vergelijkgemak

Het vergelijken van offertes kost vaak veel energie. En daar zijn wij nou juist graag zuinig op bij ENGIE. Daarom willen wij u graag helpen. Stuur uw zonnepanelenoffertes naar ons toe en wij maken de juiste vergelijking op materialen, opbrengst, garantie en service. Dat weet u zeker dat u geen appels met peren vergelijkt.

Stuur uw offertes op

Deel uw zonne-energie met anderen

Wilt u ook uw stroom beschikbaar maken voor uw buren, vrienden, familie en wijkgenoten? Word dan zelf leverancier van Opgewekt voor Elkaar! Meld u aan als producent van de toekomst. Al meer dan 500 huishoudens en bedrijven wekken zonne-energie op via Opgewekt voor Elkaar. Als leverancier heeft u 4 keer voordeel van uw opgewekte energie.

Meld u nu aan
closeDeze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren