Watt wek jij op
met zonnepanelen?

Vraag gratis advies aan

Extra van de zon genieten met zonnepanelen

Met zonnepanelen kunt u nog veel meer energie opwekken, niet alleen voor uzelf maar ook voor de mensen om u heen zoals familie, vrienden en kennissen. Investeren in zonnepanelen loont. En bij ENGIE dubbelop plus extra zonkans.
Met ENGIE zonnepanelen kiest u voor kwaliteit en zekerheid.

Zonnepanelen aankopen

Voordelen van ENGIE zonnepanelen

  • Gemiddelde besparing van €700,- per jaar
  • 10 jaar lang gegarandeerde stroomopbrengst
  • Investering in gemiddeld zeven jaar terugverdiend
  • Extra zonkans? Vraag advies aan voor 30 september 2017 en maak kans op een vakantie giftcard.
meisje handen in de lucht bij zonsondergang

Nu met extra zonkans

Omarm de zon! Bestel uw zonnepanelen voor 30 september en maak kans op een vakantie giftcard* van srprs.me, ter waarde van 425 euro. Deze giftcard kunt u inwisselen wanneer u zelf wilt. Dat is dubbel van de zon genieten!


*Bekijk hier de actievoorwaarden.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat zonnepanelen op uw dak opbrengen? U kunt heel eenvoudig een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aanvragen. U krijgt dan een eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden op uw dak. Vul een aantal gegevens in en onze partner neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vrijblijvende offerte aanvragen
man legt zonnepanelen aan via ENGIE

Topgarantie en toprendement

Om ook écht extra van de zon te kunnen genieten, wilt u natuurlijk zonnepanelen met toprendement én topgarantie. Dan bent u bij ENGIE aan het goede adres. Onze partner Sungevity heeft verschillende merken zonnepanelen met de beste garanties van Nederland. En 10 jaar een gegarandeerde stroomopbrengst. 

Lees meer over garanties
Duurzame energie voor de toekomst

Speciaal voor klanten: btw vrij & blij

Heeft u in 2017 zonnepanelen aangeschaft? Dan kunt u de volledige btw hiervan terugvragen. Wij helpen u graag bij het teruggave van de btw. Zo bespaart u met een paar stappen alweer 21% op uw investering! Bent u al klant van ENGIE dan ontvangt u tot 30 september 2017 bij aankoop van zonnepanelen de btw vrij & blij service t.w.v. €145. Wij zorgen ervoor dat u het volledige btw-bedrag terugkrijgt. Dat scheelt weer tijd en geld!

Deel je zonne-energie met anderen

Wilt u ook uw stroom beschikbaar maken voor uw buren, vrienden, familie en wijkgenoten? Word dan zelf leverancier van Opgewekt voor Elkaar! Meld u aan als producent van de toekomst. Al meer dan 500 huishoudens en bedrijven wekken zonne-energie op via Opgewekt voor Elkaar. Als leverancier heeft u 4 keer voordeel van uw opgewekte energie.

Meld u nu aan
Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren