Energie opwekken met zonnepanelen

Zonnepanelen - mensen zonnen op het dak

De voordelen van ENGIE zonnepanelen

  • Gemiddelde besparing van €700,- per jaar
  • 10 jaar gegarandeerde stroomopbrengst
  • Investering in gemiddeld 7 jaar terugverdiend
  • Goed voor het milieu, u verkleint uw CO² footprint

Lees meer over ENGIE zonnepanelen
meisje handen in de lucht bij zonsondergang

Nu met extra zonkans

Omarm de zon! Bestel uw zonnepanelen voor 30 september 2017 en maak kans op een vakantie giftcard* van srprs.me ter waarde van € 425,- Deze giftcard kunt u inwisselen wanneer u zelf wilt. Dat is dubbel van de zon genieten!

* Bekijk hier de actievoorwaarden.
Duurzame energie voor de toekomst

Speciaal voor klanten: btw vrij & blij 

Heeft u in 2017 zonnepanelen aangeschaft? Dan kunt u de volledige btw hiervan terugvragen. Wij helpen u graag bij het teruggave van de btw. Zo bespaart u met een paar stappen alweer 21% op uw investering! Bent u al klant van ENGIE dan ontvangt u tot 30 september 2017 bij aankoop van zonnepanelen de btw vrij & blij service t.w.v. €145. Wij zorgen ervoor dat u het volledige btw-bedrag terugkrijgt. Dat scheelt weer tijd en geld!

Meer lezen over zonnepanelen?

Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen? Wij helpen u graag bij het oriënteren. We hebben alle belangrijke informatie verzameld in ons Zonnepanelen Magazine. In dit magazine geven we antwoord op de vijf meestgestelde vragen over zonnepanelen. Zo weet u straks precies of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, wat de kosten en opbrengsten zijn en nog veel meer!

U kunt het magazine downloaden door uw e-mailadres achter te laten in het formulier hiernaast. Wij sturen het magazine per mail naar u toe.

Vul uw e-mail in en ontvang het magazine gratis

E-mailadres *
zonnepanelen proces Sungevity

Onze partner in zonnepanelen: Sungevity

Voor de installatie van zonnepanelen werkt ENGIE samen met zonnepanelenspecialist Sungevity. Sungevity doet er alles aan om de overstap naar zonnestroom makkelijk te maken. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken en op een moment dat u goed uitkomt. Sungevity biedt een totaalpakket zonder bijkomende kosten én ze regelen alles voor u. Van het ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Benieuwd naar wat zonnepanelen op uw dak opbrengen? U kunt heel eenvoudig een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aanvragen. U krijgt dan een eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden op uw dak. Vul een aantal gegevens in en onze partner neemt zo snel mogelijk contact met u op.

vrijblijvende offerte aanvragen

Word energieleverancier
van de toekomst

Wilt u ook uw stroom beschikbaar maken voor uw buren, vrienden, familie en wijkgenoten? Word dan zelf leverancier van Opgewekt voor Elkaar! Meld u aan als producent van de toekomst. Al meer dan 500 huishoudens en bedrijven wekken zonne-energie op via Opgewekt voor Elkaar. Als leverancier heeft u 4 keer voordeel van uw opgewekte energie.

Word energieleverancier van de toekomst
Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren