Energie opwekken met zonnepanelen

Zonne-energie is er altijd, ook in Nederland

Zonnepanelen zijn een goede investering. U wekt uw eigen groene stroom op en bespaart op uw energierekening.     Dat is goed voor uw portemonnee en voor het milieu.

Vraag gratis advies aan
Zonnepanelen - mensen zonnen op het dak

De voordelen van ENGIE zonnepanelen

  • Gemiddelde besparing van €700,- per jaar
  • 10 jaar gegarandeerde stroomopbrengst
  • Investering in gemiddeld zeven jaar terugverdiend
  • Goed voor het milieu, u verkleint uw CO² footprint

Lees meer over ENGIE zonnepanelen
meisje handen in de lucht bij zonsondergang

Nu met extra zonkans

Omarm de zon! Bestel uw zonnepanelen voor 30 september 2017 en maak kans op een vakantie giftcard* van srprs.me ter waarde van € 425,- Deze giftcard kunt u inwisselen wanneer u zelf wilt. Dat is dubbel van de zon genieten!

* Bekijk hier de actievoorwaarden.
Duurzame energie voor de toekomst

Speciaal voor klanten: btw vrij & blij 

Heeft u in 2017 zonnepanelen aangeschaft? Dan kunt u de volledige btw hiervan terugvragen. Wij helpen u graag bij het teruggave van de btw. Zo bespaart u met een paar stappen alweer 21% op uw investering! Bent u al klant van ENGIE dan ontvangt u tot 30 september 2017 bij aankoop van zonnepanelen de btw vrij & blij service t.w.v. €145. Wij zorgen ervoor dat u het volledige btw-bedrag terugkrijgt. Dat scheelt weer tijd en geld!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Benieuwd naar wat zonnepanelen op uw dak opbrengen? U kunt heel eenvoudig een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aanvragen. U krijgt dan een eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden op uw dak. Vul een aantal gegevens in en onze partner neemt zo snel mogelijk contact met u op.

vrijblijvende offerte aanvragen

Word energieleverancier
van de toekomst

Wilt u ook uw stroom beschikbaar maken voor uw buren, vrienden, familie en wijkgenoten? Word dan zelf leverancier van Opgewekt voor Elkaar! Meld u aan als producent van de toekomst. Al meer dan 500 huishoudens en bedrijven wekken zonne-energie op via Opgewekt voor Elkaar. Als leverancier heeft u 4 keer voordeel van uw opgewekte energie. Word energieleverancier van de toekomst
Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren