Menumenuclose

Investeer in zonne-energie uit de regio

Start inschrijving 25 september 2019

Ontvang tot 6,3% rendement!

Investeren in Zonnepark Molenwaard

Solarfields realiseert samen met de gemeente Midden-Groningen, omwonenden en LAOS Landschapsarchitectuur het Zonnepark Molenwaard. Jaarlijks gaat zonnepark gemiddeld 37 miljoen kWh opwekken. Genoeg energie voor circa 10.000 huishoudens. Daar worden wij bij ENGIE enthousiast van. U ook? Help mee het project te financieren. Door te investeren in Zonnepark Molenwaard profiteert u samen met anderen van gemiddeld 5,4% rendement. Wat zelfs kan oplopen tot ruim 6,3% rendement wanneer u klant bent van ENGIE én in de gemeente Midden-Groningen woont. En aan het einde van de looptijd van het project, na 15 jaar? Dan krijgt u uw volledige investering weer terug! Wees er snel bij, want op = op.


  Start met profiteren

Zonnepark Molenwaard, Hoogezand

90.636
zonnepanelen

37 miljoen kWh nominale jaaropbrengst

Goed voor 10.000 huishoudens

De 6 voordelen van duurzaam investeren in een ZonneDeel 

  • U investeert al vanaf 25 euro
  • Jaarlijks tot 6,3% verwacht rendement op uw investering
  • Uw inleg krijgt u aan het eind van de looptijd (na 15 jaar) terug
  • Extra voordeel als klant van ENGIE
  • Altijd inzicht met behulp van de app
  • Goed voor uw portemonnee én het milieu
Inschrijven

Verhoog uw rendement

Enthousiast over investeren in Zonnedak Kemie? Schrijf u dan snel in. Onder de voorinschrijvers worden namelijk 10 ZonneDelen verloot. En bent u inwoner van de gemeente Midden-Groningen? Dan is uw rendement nóg hoger. Als inwoner krijgt u extra 'burenvoordeel' over de eerste 20 ZonneDelen. Een voordeel van € 1,50 per stuk! Zo betaalt u nog maar € 23,50 per ZonneDeel. Deze korting wordt direct bij het startmoment van het project naar u overgemaakt.

  Investeer nu

Veelgestelde vragen over duurzaam investeren in zonnedelen

Wat is ZonnepanelenDelen?

Wat is een zonnedeel?

Wat is de terugverdientijd?

Wat levert meedoen op?

Krijg ik de zekerheid dat het project er daadwerkelijk komt?

Zonnedelen: hoe werkt het?

Voor 25 euro heeft u al een ZonneDeel. U investeert hiermee in duurzame energie. Samen met anderen. Over uw zonnedeel krijgt u jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijgt u als rente uitgekeerd op uw bankrekening of krijgt u als korting op uw energierekening. Na afloop van een project krijgt u uw investering weer terug. Net als bij een spaarrekening.

Als klant van ENGIE profiteert u van een extra vergoeding over de opbrengst. Uw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Dit is een rendement van ruim 5%! Bent u al klant van ENGIE? Dan hoeft u niets te doen. U krijgt dit voordeel automatisch uitgekeerd. 

Meer informatie Overstappen naar ENGIE

Andere zonneprojecten


Zonnepark Solarvation in Lelystad

Solarvation Lelystad is het grootste zonnepark van Flevoland. Het wekt met 102.500 zonnepanelen genoeg zonne-energie op voor ruim 10.000 huishoudens.

Meer over dit project

Zonnepark Coevorden

Solarfields realiseert samen met de gemeente Coevorden een zonnepark. Het gaat uit maar liefst 37.500 zonnepanelen bestaan. Jaarlijks wekt het zonnepark gemiddeld 10 miljoen kWh op. Goed voor 3.000 huishoudens!

Meer over dit project

Zonnepanelen, en dan?
Creëer uw ideale WinWoonSituatie

De kracht van besparen is de combinatie van duurzame investeringen. Klein of groot: u bespaart energie. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Ontdek wat u nog meer kunt doen.

Doe de ENGIE Wijzer