Menumenuclose

Investeer in zonne-energie uit de regio

Start inschrijving 4 oktober 2019

Ontvang gemiddeld 3,5% rendement!

Investeren in Solarvation Lelystad

Gemeente Lelystad had een braakliggend terrein met een oude proefboerderij vol asbestdaken. Dit terrein is op initiatief van Luke Bouwman en Kees van Woerden volledig gesaneerd en ondertussen opgebouwd tot het zonnepark Solarvation Lelystad. Het eerste deelproject is met 420 ZonneDelers op 100% gezet! Wegens dit grote succes, start binnenkort het tweede deelproject. 

De bouw is afgerond en hiermee is Solarvation Lelystad het grootste zonnepark van Flevoland. Het wekt genoeg zonne-energie op voor ruim 10.000 huishoudens. Daar worden wij in ENGIE enthousiast van. U ook? Help mee het project te financieren. Door te investeren in het zonnepark profiteert u als ENGIE klant van wel 3,5 % rendement per jaar!

Wisentweg 64, 8219 PL Lelystad

102.536
zonnepanelen

31.774.368 kWh nominale jaaropbrengst

Goed voor 10.770 huishoudens

De 6 voordelen van duurzaam investeren in een ZonneDeel 

  • U investeert al vanaf 25 euro
  • Aantrekkelijk jaarlijks rendement op uw investering
  • Uw inleg krijgt u aan het eind van de looptijd terug
  • Extra voordeel als klant van ENGIE
  • Altijd inzicht met behulp van de app
  • Goed voor uw portemonnee én het milieu
Inschrijven

Veelgestelde vragen over duurzaam investeren in zonnedelen

Wat is ZonnepanelenDelen?

Wat is een zonnedeel?

Wat is de terugverdientijd?

Wat levert meedoen op?

Krijg ik de zekerheid dat het project er daadwerkelijk komt?

Zonnedelen: hoe werkt het?

Voor 25 euro heeft u al een ZonneDeel. U investeert hiermee in duurzame energie. Samen met anderen. Over uw zonnedeel krijgt u jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijgt u als rente uitgekeerd op uw bankrekening of krijgt u als korting op uw energierekening. Na afloop van een project krijgt u uw investering weer terug. Net als bij een spaarrekening.

Als klant van ENGIE profiteert u van een extra vergoeding over de opbrengst. Uw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Bent u al klant van ENGIE? Dan hoeft u niets te doen. U krijgt dit voordeel automatisch uitgekeerd.

Meer informatie Overstappen naar ENGIE

Andere zonneprojecten

Zonnepanelen ENGIE Molenwaard Midden-Groningen

Zonnepark Molenwaard

Solarfields realiseert samen met de gemeente Midden-Groningen, omwonenden en LAOS Landschapsarchitectuur het Zonnepark Molenwaard. Jaarlijks gaat zonnepark gemiddeld 37 miljoen kWh opwekken. Genoeg energie voor circa 10.000 huishoudens.

Meer over dit project

Zonnepanelen, en dan?
Creëer uw ideale WinWoonSituatie

De kracht van besparen is de combinatie van duurzame investeringen. Klein of groot: u bespaart energie. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Ontdek wat u nog meer kunt doen.

Doe de ENGIE Wijzer Meer over WinWoonSituatie