Menumenuclose

Zonnedak Deko in Elst

Start 4 juli 2019

Investeren in Zonnedak Deko

Op het dak van Steenzagerij Deko in Elst komen maar liefst 1.584 zonnepanelen. Jaarlijks gaat Zonnedak Deko gemiddeld 421.237 kWh opwekken. Genoeg energie voor 140 huishoudens. Daar worden wij bij ENGIE enthousiast van. U ook? Help mee het project te financieren. Door te investeren in Zonnedak Deko in Elst profiteert u samen met anderen van gemiddeld 4,3% rendement. En aan het einde van de looptijd van het project, na 15 jaar? Dan krijgt u uw volledige investering weer terug! Wees er snel bij, want op = op.

Peppelenbos 16, 6662 WB Elst

1.584
zonnepanelen

421.237 kWh nominale jaaropbrengst

Goed voor 140 huishoudens

De 6 voordelen van duurzaam investeren in een ZonneDeel 

  • U investeert al vanaf 25 euro
  • Jaarlijks 4,3% verwacht rendement op uw investering
  • Uw inleg krijgt u aan het eind van de looptijd (na 15 jaar) terug
  • Extra voordeel als klant van ENGIE
  • Altijd inzicht met behulp van de app
  • Goed voor uw portemonnee én het milieu
Inschrijven

Veelgestelde vragen over duurzaam investeren in zonnedelen

Wat is ZonnepanelenDelen?

Wat is een zonnedeel?

Wat is de terugverdientijd?

Wat levert meedoen op?

Krijg ik de zekerheid dat het project er daadwerkelijk komt?

Zonnedelen: hoe werkt het?

Voor 25 euro heeft u al een ZonneDeel. U investeert hiermee in duurzame energie. Samen met anderen. Over uw zonnedeel krijgt u jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijgt u als rente uitgekeerd op uw bankrekening of krijgt u als korting op uw energierekening. Na afloop van een project krijgt u uw investering weer terug. Net als bij een spaarrekening.

Als klant van ENGIE profiteert u van een extra vergoeding over de opbrengst. Uw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Bent u al klant van ENGIE? Dan hoeft u niets te doen. U krijgt dit voordeel automatisch uitgekeerd.

Meer informatie Overstappen naar ENGIE

Andere zonneprojecten

Zonnepark Coevorden

Solarfields realiseert samen met de gemeente Coevorden een zonnepark. Het gaat uit maar liefst 37.500 zonnepanelen bestaan. Jaarlijks wekt het zonnepark gemiddeld 10 miljoen kWh op. Goed voor 3.000 huishoudens!

Meer over dit project

Zonnepanelen, en dan?
Creëer uw ideale WinWoonSituatie

De kracht van besparen is de combinatie van duurzame investeringen. Klein of groot: u bespaart energie. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Ontdek wat u nog meer kunt doen.

Doe de ENGIE Wijzer Meer over WinWoonSituatie