Menumenuclose

Investeer in zonne-energie uit de regio

Start inschrijving 14 april 2020

Ontvang tot 5% rendement!

Investeren in Zonnedak JaWij

Het pluimveebedrijf JaWij in Odiliapeel heeft als streven duurzaam en energieneutraal te zijn. Daarom gaat de welzijnsvriendelijke houderij haar dak ombouwen tot zonnedak. Jaarlijks gaat het zonnedak met 742 panelen gemiddeld 240.000 kWh opwekken. Genoeg energie voor circa 80 huishoudens. Daar worden wij bij ENGIE enthousiast van. U ook? Investeer in Zonnedak JaWij en profiteer samen met anderen van een rendement oplopend tot 3,5%. Als klant van ENGIE kan dit zelfs oplopen tot 5%! En aan het einde van de looptijd van het project, na 15 jaar? Dan krijgt u uw volledige investering weer terug! Wees er snel bij, want op = op.

  Start met profiteren

Zonnedak JaWij in Odiliapeel

742
zonnepanelen

240.000 kWh nominale jaaropbrengst

Goed voor 80 huishoudens

De 6 voordelen van duurzaam investeren in een ZonneDeel 

  • U investeert al vanaf 25 euro
  • Jaarlijks tot 5% verwacht rendement op uw investering
  • Uw inleg krijgt u aan het eind van de looptijd (na 15 jaar) terug
  • Extra voordeel als klant van ENGIE
  • Altijd inzicht met behulp van de app
  • Goed voor uw portemonnee én het milieu
Inschrijven

Veelgestelde vragen over duurzaam investeren in zonnedelen

Wat is ZonnepanelenDelen?

Wat is een zonnedeel?

Wat is de terugverdientijd?

Wat levert meedoen op?

Zonnedelen: hoe werkt het?

Voor 25 euro heeft u al een ZonneDeel. U investeert hiermee in duurzame energie. Samen met anderen. Over uw zonnedeel krijgt u jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijgt u als rente uitgekeerd op uw bankrekening of krijgt u als korting op uw energierekening. Na afloop van een project krijgt u uw investering weer terug. Net als bij een spaarrekening.

Als klant van ENGIE profiteert u van een extra vergoeding over de opbrengst. Uw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Dit is ruim 5% rendement! Bent u al klant van ENGIE? Dan hoeft u niets te doen. U krijgt dit voordeel automatisch uitgekeerd. 

Meer informatie Overstappen naar ENGIE

Andere zonneprojecten


Zonnepark Elst

Op het dak van Steenzagerij Deko in Elst komen maar liefst 1.584 zonnepanelen. Het volledig systeem zal een vermogen van 507 kWp per jaar hebben. Jaarlijks wekt het zonnedak 421.237 kWh zonnestroom op. Goed voor 140 huishoudens!

Meer over dit project

Zonnepark Coevorden

Solarfields realiseert samen met de gemeente Coevorden een zonnepark. Het gaat uit maar liefst 37.500 zonnepanelen bestaan. Jaarlijks wekt het zonnepark gemiddeld 10 miljoen kWh op. Goed voor 3.000 huishoudens!

Meer over dit project

Een lager energieverbruik is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee én wooncomfort. Alleen maar goede redenen om te besparen op energie, maar waar moet u beginnen? Niet ieder huis en huishouden is hetzelfde. Daardoor is de ideale eerste stap naar een energiezuiniger huis ook voor iedereen uniek. Wij helpen u graag met een passend energieadvies.