Menumenuclose

Investeer in zonne-energie uit de regio

Start inschrijving 15 mei 2020

Ontvang tot 5% rendement!

Investeren in Zonnedak Jacobs

Ton en Anita Jacobs uit Eersel zijn hard bezig hun boerenbedrijf zo boer- en diervriendelijk mogelijk in te richten. Eén van hun doelen is een zo laag mogelijke CO2-uitstoot. Daarom gaan zij hun zonnedak uitbreiden met 3000 panelen

Graag willen Ton en Anita samen met andere mensen, die duurzaamheid ook belangrijk vinden, bijdragen aan een groenere toekomst. Door particulieren mee te laten investeren, krijgt iedereen de mogelijkheid om te profiteren van deze zonne-energie. Daar worden wij bij ENGIE enthousiast van. U ook? Investeer in Zonnedak Jacobs en profiteer samen met anderen van een rendement oplopend tot 3,5%. Als klant van ENGIE kan dit zelfs oplopen tot 5%! En aan het einde van de looptijd van het project, na 15 jaar? Dan krijgt u uw volledige investering weer terug! Wees er snel bij, want op = op.  

 Start met profiteren

Grote Aardweg 30, 5521 RL Eersel

3000
zonnepanelen

848.316 kWh nominale jaaropbrengst

Goed voor 285 huishoudens

De 6 voordelen van duurzaam investeren in een ZonneDeel 

  • U investeert al vanaf 25 euro
  • Jaarlijks tot 5% verwacht rendement op uw investering
  • Uw inleg krijgt u aan het eind van de looptijd (na 15 jaar) terug
  • Extra voordeel als klant van ENGIE
  • Altijd inzicht met behulp van de app
  • Goed voor uw portemonnee én het milieu
Inschrijven

Veelgestelde vragen over duurzaam investeren in zonnedelen

Wat is ZonnepanelenDelen?

Wat is een zonnedeel?

Wat is de terugverdientijd?

Wat levert meedoen op?

Zonnedelen: hoe werkt het?

Voor 25 euro heeft u al een ZonneDeel. U investeert hiermee in duurzame energie. Samen met anderen. Over uw zonnedeel krijgt u jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijgt u als rente uitgekeerd op uw bankrekening of krijgt u als korting op uw energierekening. Na afloop van een project krijgt u uw investering weer terug. Net als bij een spaarrekening.

Als klant van ENGIE profiteert u van een extra vergoeding over de opbrengst. Uw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Dit is ruim 5% rendement! Bent u al klant van ENGIE? Dan hoeft u niets te doen. U krijgt dit voordeel automatisch uitgekeerd. 

Meer informatie Overstappen naar ENGIE

Andere zonneprojecten


Zonnepanelen ENGIE

Zonnedak JaWij

Het pluimveebedrijf JaWij in Odiliapeel heeft als streven duurzaam en energieneutraal te zijn. Daarom gaat de welzijnsvriendelijke houderij haar dak ombouwen tot zonnedak. Jaarlijks gaat het zonnedak met 742 panelen gemiddeld 240.000 kWh opwekken. Genoeg energie voor circa 80 huishoudens.

Meer over dit project

Zonnedak Emmen

Het dak van Hippisch Centrum Emmen in Erica is omgebouwd tot een prachtig zonnedak. Dit stralende dak gaat jaarlijks gemiddeld 175.000 kWh opwekken. Genoeg energie voor circa 60 huishoudens!

Meer over dit project

Zonnedak Emmen ENGIE

Een lager energieverbruik is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee én wooncomfort. Alleen maar goede redenen om te besparen op energie, maar waar moet u beginnen? Niet ieder huis en huishouden is hetzelfde. Daardoor is de ideale eerste stap naar een energiezuiniger huis ook voor iedereen uniek. Wij helpen u graag met een passend energieadvies.