Menumenuclose

Duurzaam investeren
in zonnepanelen

Creëer uw ideale WinWoonSituatie met ZonnepanelenDelen

Samen investeren in zonne-energie

Samen met uw inbreng realiseren wij collectieve zonne-energieprojecten. Van zonnepanelen op stadions of scholen tot zonneweides. ENGIE werkt hiervoor samen met ZonnepanelenDelen. Voor een klein bedrag doet u al mee. Profiteer samen met anderen van het hoge rendement. Goed voor uw portemonnee en het milieu.

De 6 voordelen van duurzaam investeren in een ZonneDeel 

  • Een aantrekkelijk rendement op uw investering
  • Uw inleg krijgt u aan het einde van de looptijd terug
  • Extra voordeel als klant van ENGIE
  • Altijd inzicht met behulp van de app
  • Goed voor uw portemonnee en het milieu
  • Al vanaf 25 euro
Inschrijven

ZonneDelen: hoe werkt het?

Met ZonneDelen investeert u in duurzame energie. Samen met anderen. Over uw zonnedeel krijgt u jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijgt u als rente uitgekeerd op uw bankrekening of krijgt u als korting op uw energierekening. Na afloop van een project krijgt u uw investering weer terug. Net als bij een spaarrekening. De gemiddelde investering ligt tussen de € 700 en € 1.000. Dat levert een mooi rendement op!

Extra voordeel voor ENGIE klanten
Als klant van ENGIE profiteert u van een extra vergoeding over de opbrengst. Uw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Bent u al klant van ENGIE? Dan hoeft u niets te doen. U krijgt dit voordeel automatisch uitgekeerd.

Overstappen naar ENGIE

+

ZonnepanelenDelen

Op dit kaartje vindt u alle projecten van ZonnepanelenDelen. Zoek ook op uw plaats en kijk of er bij u in de buurt een project is.

+

Zonnedak Gijsbers

Willie en Marjan Gijsbers zijn al jaren een pionier in de agrarische sector. Met het Zonnedak Gijsbers op hun varkenshouderij zetten zij de volgende stap naar een verantwoorde bedrijfsvoering. Het zonnedak gaat jaarlijks genoeg energie opleveren voor circa 168 huishoudens.
+

Zonnedak JaWij

Het Zonnedak JaWij in Odiliapeel gaat met 742 panelen jaarlijks gemiddeld 240.000 kWh opwekken. Genoeg energie voor circa 80 huishoudens.

+

Zonnedak Emmen

Het dak van Hippisch Centrum Emmen in Erica is omgebouwd tot een prachtig zonnedak. Dit stralende dak gaat jaarlijks gemiddeld 175.000 kWh opwekken. Genoeg energie voor circa 60 huishoudens.
+

Zonnepark Jacobs

Ton en Anita Jacobs uit Eersel gaan het zonnedak op hun boerenbedrijf uitbreiden met 3000 panelen. Het zonnedak gaat jaarlijks genoeg energie opwekken voor circa 285 huishoudens.
+

Zonnedak Zonnig Helmond

Het Zonnedak Zonnig Helmond levert groene stroom aan bedrijven in Helmond en de regio. Jaarlijks gaat het zonnedak met 2.080 panelen gemiddeld 521.250 kWh opwekken. Genoeg energie voor circa 170 huishoudens.
+

Zonnepark Coevorden

Solarfields realiseert samen met de gemeente Coevorden een zonnepark. Jaarlijks gaat Zonnepark Coevorden gemiddeld 10 miljoen kWh opwekken. Genoeg energie voor circa 3.000 huishoudens.
+

Zonnepark Lelystad

Gemeente Lelystad had een braakliggend terrein met een oude proefboerderij vol asbestdaken. Dit terrein is ondertussen opgebouwd tot het zonnepark Solarvation Lelystad met 102.536 zonnepanelen.
+
binnenkort beschikbaar

Zonnepark Molenwaard

Solarfields realiseert samen met de gemeente Midden-Groningen, omwonenden en LAOS Landschapsarchitectuur het Zonnepark Molenwaard. Jaarlijks gaat zonnepark gemiddeld 37 miljoen kWh opwekken. Genoeg energie voor circa 10.000 huishoudens.

Duurzaam investeren in 4 stappen

Kies een project

Kies één van de projecten waarin u wilt investeren

Kies een bedrag

Bepaal het bedrag van uw investering

Overeenkomst

Vul uw gegevens in en onderteken het contract

Profiteer

Geniet van elke zonnestraal en uw investering

Veelgestelde vragen over duurzaam investeren in zonnedelen

Wat is ZonnepanelenDelen?

Wat is een zonnedeel?

Wat is de terugverdientijd?

Wat levert meedoen op?

Krijg ik de zekerheid dat het project er daadwerkelijk komt?

Ontdek de ideale stap naar uw WinWoonSituatie

U wilt investeren in duurzame energie tegen een aantrekkelijk rendement. Logisch. Maar wat is de volgende stap in uw WinWoonSituatie? Ontdek welke stap u nu het meest oplevert.

Doe de ENGIE Wijzer Meer over WinWoonSituatie

Energie afnemen

Uw WinWoonSituatie begint bij de energiebron

Energie afnemen

Energie besparen

Neem alleen af wat u echt verbruikt

Energie besparen

Energie opwekken

Door zelf op te wekken, daalt uw energierekening

Energie opwekken

Energie delen

Energie over? Deel het met anderen

Energie delen