Zon op Lochemse
St. Joseph Kerk

Bereken uw maandbedrag

Wilt u weten waar uw energie vandaan komt en profiteren van lokaal opgewekte energie? Kies dan voor zonne-energie opgewekt door de energiecoöperatie Zon op Lochemse St. Joseph Kerk. Via deze coöperatie investeert u in zonnepanelen op het dak van de St. Joseph Kerk in Lochem en haalt u uw eigen groene stroom in huis!

Zon op Lochemse St Josephkerk - ENGIE

Voordelig en lokaal opgewekt

Wilt u profiteren van lokaal opgewekte groene stroom uit Lochem? Kies dan voor de zonne-energie opgewekt op het dak van de St. Joseph Kerk in Lochem. Zo profiteert u van lokaal opgewekte energie en voordelige energietarieven. Daarnaast doet ENGIE namens u een financiële bijdrage aan de coöperatie Zon op Lochemse St. Joseph Kerk.

Heeft u ook geïnvesteerd in de zonnepanelen op het dak van de kerk? Dan krijgt u via ENGIE ieder jaar korting op uw energiebelasting. 

Bereken uw maandbedrag en stap over

Zo simpel is overstappen naar ENGIE

wb_sunny

Kies voor de groene energie van ENGIE

Bereken uw maandbedrag en sluit de overeenkomst met ENGIE, zodat u de groene stroom van Zon op Lochemse St. Joseph Kerk thuis geleverd krijgt.

mail_outline

Direct bericht per e-mail

De bevestiging van uw overeenkomst bij ENGIE en de voorwaarden ontvangt u per e-mail. Zo weet u precies wat er is afgesproken.

date_range

U heeft 2 weken bedenktijd

Nadat u de bevestiging heeft ontvangen, heeft u 2 weken bedenktijd. Tijdens deze 2 weken kunt de overeenkomst kosteloos annuleren.

assignment_returned

Wij zeggen uw huidige contract op

ENGIE neemt contact op met uw huidige leverancier om uw contract op te zeggen. U zit nooit zonder energie. Gegarandeerd!

dvr

Online meterstanden doorgeven

U krijgt bericht van ons wanneer wij uw meterstanden nodig hebben. Heeft u een slimme meter, dan krijgen wij deze vanzelf en hoeft u niets te doen.

check

Welkom bij ENGIE!

Uw overstap is geslaagd. Vanaf nu ontvangt u 100% groene energie opgewekt door de energiecoöperatie Zon op Lochemse St. Joseph Kerk.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt overstappen naar ENGIE?

Ik heb nog een contract bij mijn huidige energieleverancier. Kan ik dan wel overstappen?

Hoe ontvang ik de jaarlijkse korting op mijn energiebelasting?

Hoe komt de stroom bij mij thuis?

Kan ik ook een overeenkomst voor gas afsluiten?

Wat is het voordeel voor de coöperatie als ik overstap naar ENGIE?

Kies voor lokaal opgewekte zonne-energie uit Lochem

Profiteer van voordelige energietarieven, korting op uw energiebelasting en stap over naar de lokaal opgewekte zonne-energie van de St. Joseph Kerk in Lochem, geleverd door ENGIE.

Ik kies voor lokaal opgewekte energie