Menumenuclose

De zon werkt voor iedereen

Bij ENGIE geloven we dat iedereen van de zon kan profiteren. Ook u als ondernemer. Daarom bieden wij voordelige zonne-energie uit onze eigen, Nederlandse zonneparken. Of van zonnepanelen op de daken van andere ondernemers die de groene stroom terugleveren. Want wat uw situatie ook is, wij hebben altijd een slimme oplossing die bij u past. #ChallengeAccepted

"Hoe laat ik mijn omgeving zien dat ik duurzaam onderneem?"

Duurzaam ondernemen is goed voor het milieu, maar straalt ook goed af op uw onderneming. Wij helpen u graag om het duurzame karakter van uw onderneming te onderstrepen. Bij ons krijgt u daarom een uniek groencertificaat en een 100%-groene-stroom-sticker. Hiermee creëert u een goede én groene eerste indruk. En het zijn dankbare gespreksstarters: het certificaat en de sticker dragen op een sympathieke manier bij aan uw duurzame imago.

Kies voor duurzaam ondernemen

Ontvang een eerste sticker als ENGIE klant.

Zo simpel is overstappen naar ENGIE

wb_sunny

Kies voor Nederlandse zonne-energie

Bereken uw energiekosten en sluit de overeenkomst met ENGIE, zodat u 100% groene stroom op de zaak geleverd krijgt.

mail_outline

Direct bericht per e-mail

De bevestiging van uw overeenkomst en de voorwaarden ontvangt u per e-mail. Zo weet u precies wat er is afgesproken.

date_range

U heeft 2 weken bedenktijd

Zodra u de bevestiging heeft ontvangen, heeft u 2 weken bedenktijd. Tijdens deze 2 weken kunt u de overeenkomst kosteloos annuleren.

assignment_returned

Wij zeggen uw huidige contract op

Wij nemen contact op met uw huidige energieleverancier om uw contract op te zeggen. U zit nooit zonder energie. Gegarandeerd!

dvr

Uw meterstanden

U krijgt bericht van ons wanneer wij uw meterstanden nodig hebben. Heeft u een slimme meter? Dan krijgen wij deze vanzelf en hoeft u niets te doen.

check

Welkom bij ENGIE!

Uw overstap is geslaagd. Vanaf nu ontvangt uw onderneming 100% groene stroom. Een duurzame keuze!

"Ik wil graag duurzaam ondernemen, maar geen hogere energiekosten."

Het één sluit het ander gelukkig niet uit. Wij wekken zelf zonne-energie op in onze eigen lokale zonneparken. Mede hierdoor zijn onze tarieven extra scherp. Als klant van ENGIE profiteert u hiervan én u draagt ook nog eens bij aan de verduurzaming van Nederland. Win-win!

Vraag een offerte aan

"Hoe kan ik als ondernemer nog meer profiteren van de zon?"

Uiteraard kunt u ook op de zaak profiteren van de energie uit onze Nederlandse zonneparken. Daarnaast kunnen wij u helpen uw onderneming verder te verduurzamen. Zo hebben we bij een ondernemer de energiekosten verlaagd door het dak vol te leggen met zonnepanelen. En de stroom die overblijft, biedt hij nu aan zijn medewerkers en klanten.

Wek uw eigen zonne-energie op

Opgewekt en Co

Ondernemersdesk

Haal ook alles uit de zon

Wij helpen u daar graag bij. Dus heeft u vragen over het aanbod, energie besparen, de wettelijke verplichtingen of wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Wij denken mee en gaan graag voor u aan de slag. Bel ons op 088 444 66 50 of stuur een appje naar 06 - 23 457 896.

Naar de ondernemersdesk

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2721+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom