Menumenuclose

Duurzaam investeren in zonnepanelen

Creëer uw ideale WinWerkSituatie met ZonnepanelenDelen

Samen investeren in zonne-energie

Samen met uw inbreng realiseren wij collectieve zonne-energieprojecten. Van zonnepanelen op stadions of scholen tot zonneweides. ENGIE werkt hiervoor samen met ZonnepanelenDelen. Vanaf een kleine investering kunt u al mee doen. Profiteer samen met anderen van het hoge rendement. Zo wordt duurzaam ondernemen een stuk aantrekkelijker.

De 6 voordelen van duurzaam investeren in een ZonneDeel 

  • Een aantrekkelijk rendement op uw investering
  • Uw inleg krijgt u aan het einde van de looptijd terug
  • Extra voordeel als klant van ENGIE
  • Altijd inzicht met behulp van de app
  • Duurzaam ondernemen
  • Minimale inleg is 25 euro
Inschrijven

ZonneDelen: hoe werkt het?

Met ZonneDelen investeert u in duurzame energie. Samen met anderen. Over uw zonnedeel krijgt u jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijgt u als rente uitgekeerd op uw bankrekening of krijgt u als korting op uw energierekening. Na afloop van een project krijgt u uw investering weer terug. Net als bij een spaarrekening. De gemiddelde investering ligt tussen de € 700 en € 1.000. Dat levert een mooi rendement op!

Extra voordeel voor ENGIE klanten
Als klant van ENGIE profiteert u van een extra vergoeding over de opbrengst. Uw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Bent u al klant van ENGIE? Dan hoeft u niets te doen. U krijgt dit voordeel automatisch uitgekeerd.

Overstappen naar ENGIE

Actuele projecten ZonnepanelenDelen

Zonneproject Dijkstra in Heerenveen (Vol)

Bij de familie Dijkstra in Heerenveen kunnen 885 zonnepanelen geplaatst worden. Jaarlijks zal het zonnedak 239.813 kWh opwekken, dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van ongeveer 80 huishoudens.

Meer over dit project

Zonnepark Solarvation in Lelystad

Dit wordt het grootste zonnepark van Flevoland. Het gaat uit maar liefst 102.536 zonnepanelen bestaan. Het volledig systeem zal een vermogen van 31.774.368 kWh per jaar hebben. Goed voor 10.770 bedrijven en huishoudens.

Meer over dit project

Duurzaam investeren in 4 stappen

Veelgestelde vragen over duurzaam investeren in zonnedelen

Wat is ZonnepanelenDelen?

Wat is een zonnedeel?

Wat is de terugverdientijd?

Wat levert meedoen op?

Krijg ik de zekerheid dat het project er daadwerkelijk komt?

Zonnedelen, en dan?
Creëer uw ideale WinWerkSituatie

De kracht van besparen is de combinatie van duurzame investeringen. Klein of groot: u bespaart energie. Denk bijvoorbeeld eens aan isolatie of LED-verlichting

Bekijk meer energieproducten