Menumenuclose

Garantie op zonnepanelen

Het is de bedoeling dat u zonder problemen kunt genieten van uw zonnepanelen. We gaan er niet van uit, maar mocht er toch iets misgaan, wilt u natuurlijk dat dit snel en netjes wordt opgelost. ENGIE biedt verschillende garanties aan. Alle garanties vallen binnen de alles-in-één prijs in de offerte. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

De verschillende garanties op zonnepanelen

We bieden vier soorten garanties aan:

  • Productgarantie
  • Installatiegarantie
  • Vermogensgarantie
  • Opbrengstgarantie

Productgarantie

Op uw zonnepanelen en omvormer krijgt u 10 jaar productgarantie. Voor zonnepanelen is dit gebruikelijk, maar voor de omvormer is dit is aanzienlijk meer dan de 5 jaar die vele andere aanbieders bieden. Mochten de zonnepanelen of de omvormer binnen deze 10 jaar kapot gaan, worden deze kosteloos vervangen.

Installatiegarantie

Uw installatie moet ten alle tijden veilig zijn. Daarom krijgt u altijd 10 jaar volledige installatiegarantie. Mochten er problemen zijn met uw installatie, wordt dit kosteloos opgelost. Geen voorrijkosten en andere onduidelijkheden.

Vermogensgarantie

Op de zonnepanelen heeft u 25 jaar vermogensgarantie. Neemt het vermogen van een paneel sneller af? Dan krijgt u kosteloos een nieuw paneel. Een goed werkend zonnepaneel heeft na een periode van 5 jaar gegarandeerd nog een nominaal vermogen van 95%, na 10 jaar 90% en na 25 jaar 80%. Met deze garanties kunt u de komende jaren zorgeloos van uw zonnestroom genieten!

Opbrengstgarantie

Tot slot heeft Sungevity de Sunsure opbrengstgarantie, waarbij Sungevity uw zonnesysteem actief voor u in de gaten houdt. Uw systeem wordt iedere dag uitgelezen. Aan het eind van het jaar beoordeelt het monitoring team of uw systeem ook echt geproduceerd heeft wat er vooraf voor u berekend is. Met geavanceerde software - genaamd Remote Solar Design - kan Sungevity precies berekenen wat uw systeem gaat opwekken. Omdat deze berekening heel nauwkeurig gemaakt kan worden, krijgt u 10 jaar garantie op de voorspelde opbrengst. Als aan het eind van het jaar blijkt dat het systeem minder stroom heeft geproduceerd dan verwacht, krijgt u de gemiste productie terug. U hoeft hier zelf helemaal niks voor te doen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan