Menumenuclose

Energiekosten verlagen met zonnepanelen? 

Vraag eenvoudig een offerte aan

Energiekosten verlagen met zonnepanelen?

Wilt u met uw onderneming verduurzamen, daarbij direct uw energiekosten verlagen en uw milieuvriendelijke uitstraling verhogen? Investeer in zon, kies voor een onuitputtelijke energieopbrengst. 


De voordelen van zonnepanelen
  • Besparen op energiekosten 
  • 100% groene stroom
  • Geld verdienen met de terugleververgoeding
  • Milieuvriendelijk ondernemen
  • Diverse subsidiemogelijkheden
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hoe werken zonnepanelen?


Zonnepanelen voordelen

Zonnepanelen worden geplaatst op het dak van uw bedrijfspand. De panelen zetten zonne-energie om in gelijkstroom. Een omvormer zet de gelijkstroom vervolgens om naar wisselstroom. Daarna kunt u de opgewekte stroom voor uw onderneming gebruiken. Genereren de zonnepanelen meer stroom dan uw onderneming nodig heeft? Dan levert u de stroom terug aan het net en ontvangt u een terugleververgoeding. Dit noemen we salderen. Zo gaat uw onderneming geld verdienen met zonnepanelen!

zonnepanelen binnen 7 jaar terugverdiend

Investering en terugverdientijd zonnepanelen

Als u zakelijk zonnepanelen gaat aanschaffen is dat een interessante investering met een hoger rendement dan op de bank. Door de besparing op uw energiekosten heeft u de investering in gemiddeld 7 jaar terugverdiend. Na die tijd heeft u dus gratis zonnestroom! De hoogte van de investering en de terugverdientijd van de zonnepanelen hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, de ligging van het dak en de panelen die passen bij uw situatie. Kortom: verschillende zaken die van invloed zijn.


vraag een offerte op maat aan
Zonnepanelen

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

Veel ondernemingen willen graag aan de slag met het opwekken van eigen energie via zonnepanelen. De meeste daken in Nederland zijn hier geschikt voor. Het is wel belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken zoals: de ligging van het dak, de stand van het dak en of er schaduwen op uw dak vallen van bijvoorbeeld gebouwen of bomen in de omgeving. Wij adviseren u graag, want onze specialisten weten precies welke uitdagingen u heeft!


Geef mij advies op maat

Subsidies en fiscale regelingen

Als u zakelijk zonnepanelen aanschaft, profiteert uw onderneming van subsidie en/of fiscale regelingen. Zo kunt u gebruikmaken van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek en de Energie-investeringsaftrek. Beter bekend als de KIA en EIA. Deze regelingen leveren u eenmalig belastingvoordeel op.

Bent u een grootverbruiker met een aansluiting groter dan 3x80A? Dan kunt u ook gebruikmaken van de SDE+ subsidie. De SDE+ subsidie vergoedt het verschil tussen de kostprijs van hernieuwbare energie en de marktwaarde van de geleverde energie. Wilt u meer lezen? Bekijk dan onze pagina 'Regelingen en subsidies' eens!


logo

Van oriëntatie tot aftercare

Oriëntatie

Oriënteren op de zonnepanelen die passen bij uw situatie.

Lees meer

Aanschaf

Offerte opvragen en aanschaf van de juiste zonnepanelen.

Lees meer

Installatie

Alles over de installatie van zonnepanelen op het dak.

Lees meer

Aftercare

10 jaar lang gratis nazorg op uw panelen van onze partner.

Lees meer

Oriëntatie
Oriënteren op de zonnepanelen die passen bij uw situatie.

Aanschaf
Offerte opvragen en aanschaf van de juiste zonnepanelen.

Installatie
Alles over de installatie van nieuwe zonnepanelen op uw dak.

Aftercare
10 jaar lang gratis nazorg van onze partner Sungevity.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren