Menumenuclose

Zonnepanelen: haal meer uit uw dak

Creëer uw ideale WinWerkSituatie met zonnepanelen

Vraag eenvoudig een adviesgesprek aan

Profiteer ook zakelijk van de zon

Er zijn nu zo’n 12 miljoen zonnepanelen in Nederland. En dat is niet zo gek, want met uw onderneming energie opwekken heeft veel voordelen. De panelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Hierdoor dalen uw zakelijke energiekosten en krijgt uw bedrijf een duurzame uitstraling. Wekt u meer energie op dan u verbruikt? Dan krijgt u zelfs geld terug op uw jaarafrekening. Zo creëert u zelf uw ideale WinWerkSituatie.

De 5 voordelen van zonnepanelen

  • Goed voor het milieu
  • Lagere energiekosten
  • Verdien geld met terugleververgoeding
  • Duurzame uitstraling van uw bedrijf
  • Diverse subsidiemogelijkheden
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Investering en terugverdientijd zonnepanelen

Als u zakelijk zonnepanelen gaat aanschaffen is dat een interessante investering met een hoger rendement dan op de bank. Door de besparing op uw energiekosten heeft u de investering in gemiddeld 7 jaar terugverdiend. Na die tijd heeft u dus gratis zonnestroom! De hoogte van de investering en de terugverdientijd van de zonnepanelen hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, de ligging van het dak en de panelen die passen bij uw situatie. Kortom: verschillende zaken die van invloed zijn.


Subsidies en fiscale regelingen

Als u zakelijk zonnepanelen aanschaft, kan uw onderneming profiteren van subsidies en/of fiscale regelingen. Zo kunt u gebruikmaken van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek en de Energie-investeringsaftrek. Beter bekend als de KIA en EIA. Deze regelingen leveren u eenmalig belastingvoordeel op.

Bent u een grootverbruiker met een aansluiting groter dan 3x80A? Dan kunt u ook gebruikmaken van de SDE+ subsidie. De SDE+ subsidie vergoedt het verschil tussen de kostprijs van hernieuwbare energie en de marktwaarde van de geleverde energie. Wilt u meer lezen? Bekijk dan onze pagina 'Regelingen en subsidies' eens!

Ontvang ons gratis
Zonnepanelen Magazine

E-mailadres *
*

Onze partner: Sungevity

Voor de installatie van zonnepanelen werken wij samen onze partner Sungevity. Specialisten op het gebied van zonne-energie. Zij maken de overstap naar zonnepanelen makkelijk voor u en begeleiden het proces van A tot Z. 

Heeft u interesse in zonnepanelen? Laat het ons weten en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Daarna gaat Sungevity voor u aan de slag om een vrijblijvende offerte op maat voor u te maken.

Oriënteren

Bepalen of zonnepanelen passen bij uw werksituatie

Lees meer

Aanvraag

Onze partner Sungevity neemt contact met u op

Lees meer

Installeren

Alles over de installatie van zonnepanelen op uw dak

Lees meer

Aftercare

10 jaar lang gratis nazorg van onze partner Sungevity

Lees meer

Zonnepanelen, en dan?

Creëer uw ideale WinWerkSituatie

Natuurlijk zijn er ook meer mogelijkheden om duurzaam te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een laadpaal of Nest Thermostat E. 

Bekijk meer energieproducten


closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren