Menumenuclose

Vele voordelen van ENGIE op een rij...

Creëer uw ideale WinWerkSituatie met de ENGIE voordelen

Profiteer tijdelijk van extra klantvoordeel

Speciaal voor ENGIE klanten bieden wij exclusieve kortingen op energiebesparende maatregelen. Denk hierbij aan isolatie, LED verlichting of zonnepanelen. Door onze samenwerking met professionele partners kunnen wij u als klant de beste deals aanbieden. Maak gebruik van deze kortingen en zet de volgende stap in het verduurzamen van uw onderneming. 

Tijdelijke 10% extra korting

Met een goed geïsoleerd pand bespaart u op uw zakelijke energiekosten. Een bedrijfspand verliest gemiddeld 26% warmte via de vloer, het dak en de muren. De investering is in 5 tot 8 jaar terugverdiend.


Vraag een offerte aan

Tijdelijke 10% extra korting

Van alle energiebesparende maatregelen voor uw bedrijf is LED verlichting relatief de kleinste en eenvoudigste stap waarmee u ieder dag weer bespaart. Zo zet u een goede stap naar uw ideale WinWerkSituatie. Gebruik de vouchercode ELLD7AEB.


Profiteer nu

Diverse kortingen

Speciaal voor onze klanten zijn er flinke kortingen op producten waarmee u energie kunt besparen en/of uw huis slimmer kunt maken. 50five is de partner op het gebied van Smart Energy oplossingen.


Bekijk de voordelen

Tijdelijk €15 korting per zonnepaneel

De zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Hierdoor dalen uw zakelijke energiekosten en krijgt uw bedrijf een duurzame uitstraling.


Bekijk de voordelen
Ondernemersdesk

Ondernemersdesk

Soms spreek je iemand liever persoonlijk. Daarom staan onze energieprofessionals van de Ondernemersdesk ook telefonisch voor u klaar. Vragen over energie, besparen of een vrijblijvende offerte op maat? Wij denken mee en gaan graag voor u aan de slag. Bel ons op 088 444 66 50 (lokaal tarief). Een appje sturen via 06 - 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEenergieNL kan natuurlijk ook!


Vraag offerte aan