Menumenuclose

Optimaal profiteren van de beschikbare subsidies

Loop geen interessante voordelen mis

Subsidieadvies aanvragen

Laat uw subsidieaanvraag over aan een expert

Als ondernemer kunt u profiteren van verschillende regelingen en subsidies. Zo maakt de overheid het extra aantrekkelijk voor u om uw energieverbruik te verlagen. Wilt u zeker weten dat u geen voordelen misloopt? Laat uw aanvraag dan over aan een van de adviseurs van PNO Consultants. Zij nemen u het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw subsidie-succeskans zo groot mogelijk wordt. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u toch optimaal profiteren van de voordelen die de overheid u als ondernemer biedt.

Mogelijke subsidies voor ondernemers

  • Kleinschaligsheidsinvesteringsaftrek (KIA)
  • Energie-investeringsaftrek (EIA)
  • Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+)
  • Milieu-investeringsaftrek (MIA)
  • Willekeurige afschrijving milieu-investeringen
    (VAMIL)
Meer over de subsidies

Onze partner: PNO Consultants

Op het gebied van subsidies werken wij samen met PNO Consultants. In 1985 begonnen als een studenteninitiatief is PNO Consultants inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van subsidies. Dagelijks helpen zij bedrijven bij het zoeken naar subsidiemogelijkheden, het aanvragen en alles wat daarbij hoort. Om dit goed te kunnen doen, zijn zij natuurlijk volledig op de hoogte van alle regelingen die de overheid biedt. Deze kennis vervolgens gebruiken in dagelijkse subsidieadviezen, dat is wat de consultants van PNO het liefste doen – en het beste kunnen! 

Zo gaat PNO Consultants te werk

Om een bedrijf goed te kunnen helpen met subsidies wil PNO Consultants altijd het naadje van de kous weten. Heeft u een grootverbruikersaansluiting? Hoe groot is het piekvermogen van de installatie? Betaalt u vennootschapsbelasting? In veel gevallen is persoonlijk contact tussen u en PNO Consultants dan ook noodzakelijk. Gelukkig zijn zij met negen kantoren door het hele land altijd dichtbij.

Vraag PNO om advies

Uw subsidieaanvraag; zo geregeld via PNO Consultants

phone

PNO consultants neemt contact met u op en bespreekt de mogelijkheden en kosten. 

assignment_ind

Wilt u dat PNO voor u aan het werk gaat? Dan sturen ze u een overeenkomst. 

assignment

PNO Consultants gaat voor u aan de slag en dient uw subsidieaanvraag in. 

assignment_turned_in

Wordt de subsidie toegekend? Alleen dan brengt PNO Consultants kosten in rekening.   

Vraag subsidie advies aan bij onze ondernemersdesk

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de regelingen en subsidies waar u mogelijk gebruik van kunt maken? Neem dan gerust contact op met de energieadviseurs van onze Ondernemersdesk. Zij zijn op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 088 444 66 30 (lokaal tarief).

Contact met de ondernemersdesk