Menumenuclose

Led verlichting zakelijk

Bespaar direct energie met een eenvoudige maatregel

Bekijk het complete assortiment

Bespaar direct zakelijk energie met LED verlichting

Met LED verlichting in uw bedrijfspand bespaart u direct op zakelijke energie. Een ledlamp verbruikt namelijk veel minder stroom dan halogeenlampen of tl-buizen. Van alle energiebesparende maatregelen voor uw bedrijf is LED verlichting relatief de kleinste en eenvoudigste stap waarmee u ieder dag weer bespaart.

Led verlichting in uw horecazaak

De voordelen van LED verlichting

 • Bespaar tot wel 65% op energiekosten voor verlichting
 • Lange levensduur van maar liefst 50.000 branduren
 • In verschillende lichtkleuren verkrijgbaar
 • Geen chemisch afval, dus beter voor het milieu
Ontdek alle LED lampen
Led verlichting perfect voor de detailhandel

Zijn LED lampen interessant voor mijn bedrijf?

Hoewel LED lampen iets duurder zijn in aanschaf, zijn ze zeker interessant voor uw bedrijf. De investering in ledlampen verdient u gemiddeld binnen twee jaar terug. U bespaart immers direct en iedere dag op de energiekosten van uw bedrijf. Bovendien hoeft u de eerste 20 jaar geen lampen te vervangen. In wat voor branche u ook werkt, ledlampen zijn overal toe te passen. Plaats ledlampen in kantoorruimtes als helder alternatief voor TL of als sfeervolle verlichting in winkels of horeca. Onze speciaal geselecteerde partner Ledlampendirect biedt totaaloplossingen voor iedere situatie.
Energieniveau van medewerkers verbeteren met LED Verlichting.

Verbeter het energieniveau van uw medewerkers

Wie kent het niet? Afgeleid worden door een flikkerende, oude lamp. Soms ziet u de flikkering niet eens met het menselijk oog. Dit kan leiden tot vermoeidheid en hoofdpijn bij uw personeel. Met LED verlichting in uw kantoor is dit verleden tijd. Uw medewerkers profiteren van goed licht, hebben meer energie en kunnen zich beter concentreren. Bovendien levert goed licht een belangrijke bijdrage aan de veiligheid op de werkplek. Werknemers zien beter waar ze mee bezig zijn en kunnen zich goed oriënteren. Voldoende verlichting voorkomt zo fouten en ongelukken. Daarbij zorgt goed licht ervoor dat mensen zich fitter en prettiger voelen.

Kies de kleurtemperatuur die bij uw bedrijf past

Sommige ondernemers denken nog steeds dat ledverlichting koud en blauw is. Niets is minder waar. Tegenwoordig heeft u een ruime keuze uit kleurtemperaturen. Deze wordt aangeduid met de K van Kelvin. Hoe lager het aantal Kelvin, hoe ‘warmer’ de kleur van het licht.

 • 4.000K – 6.000K – benadert daglicht – geschikt voor magazijn en werkplaats
 • 3.000K – 4.000K – helder licht – werkt goed op kantoor
 • Onder de 3.000K – warm licht – sfeervol in winkels en horeca
 
Speel met LED lichtkleuren voor een industriële stijl op kantoor of een gezellige sfeer in de horeca.

Soorten LED verlichting voor bedrijven

Bestaande verlichting vervangen door LED verlichting is heel eenvoudig. Voor ieder type fitting is er een oplossing met LED verlichting. Of ga aan de slag met een sfeervol lichtplan en innovatieve oplossingen.

TL LED Lampen ENGIE

TL-verlichting

De verlichting is zuiniger en het voorschakelapparaat is niet meer nodig. Dit bespaart nog eens 30% van de energie.

LED Panelen ENGIE

Panelen

De panelen zijn eenvoudig te monteren. Een helder alternatief voor TL-verlichting met een strakke uitstraling.

Filament LED ENGIE

Filament lamp

De led’s zijn in serie geschakeld in een klein buisje. Dit heeft de uitstraling van een hippe gloeilamp met warme sfeer.

Investeringsaftrek bij aanschaf ledverlichting

Ledverlichting is een investering die beschreven is op de Energielijst 2018. Dit betekent dat ondernemers in Nederland hiervoor Energie Investeringsaftrek (EIA) kunnen aanvragen. Maar let op, alleen de meest energiezuinige oplossingen komen in aanmerking. Daarnaast kunt u gebruikmaken van KIA en btw-teruggave

EIA “LED-verlichtingssysteem“

EIA “LED-buis systeem”

Kleinschaligheid Investeringsaftrek (KIA)

Regelingen met betrekking tot LED Verlichting

LED verlichting en de energiewet

Heeft u een bespaarverlichting op grond van de energiewet? LED verlichting is een erkende maatregel voor onder meer kantoren, bedrijfshallen, hotels en restaurants. De maatregel geldt niet alleen voor binnenverlichting, maar vaak ook voor accentverlichting, reclameverlichting en buitenverlichting. Heeft u vragen hierover? Neem gerust contact op met onze ondernemersdesk via 088 - 444 66 50.
Samenwerking ENGIE en Ledlampendirect

De perfecte LED verlichting voor uw bedrijfspand

De perfecte LED verlichting vindt u bij Ledlampendirect. Zij zijn onze geselecteerde partner vanwege hun kennis over LED verlichting en passie voor service. Via Ledlampendirect kiest u eenvoudig de ledverlichting die bij uw bedrijf past. En heeft u vragen over uw situatie? Dan helpen de LED experts u graag verder.
 • Ruim assortiment
 • 30 dagen bedenktijd
 • 2 - 5 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
Vind uw ideale LED verlichting
Ondernemersdesk

Heeft u vragen over duurzaam ondernemen?

Onze experts adviseren u graag over duurzame keuzes en energiebesparing. Neemt u gerust contact, ook voor andere energie gerelateerde onderwerpen.

De Ondernemersdesk is op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 088 444 66 50 (lokaal tarief).

Ondernemersdesk
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren