Menumenuclose

Een laadpaal: duurzaam onderweg

Creëer uw ideale WinWerkSituatie met een laadpaal

Bestel direct een laadpaal

Een laadpaal bij uw bedrijf: meer dan alleen handig

Misschien rijdt u al elektrisch of bent u dit in de toekomst van plan. Opladen thuis of op de zaak is dan wel het makkelijkst. Uw auto staat dan toch al stil. Creëer uw ideale WinWerkSituatie met een laadpaal. Het verlaagt weliswaar niet uw energieverbruik, maar wel het gebruik van fossiele brandstoffen. En als de stroom die u afneemt 100% groen is, draagt ook elektrisch rijden bij aan een duurzamere wereld. En ook interessant: het levert u fiscaal voordeel op! En natuurlijk is een oplaadpunt ook een mooi gebaar naar uw personeel, klanten en andere bezoekers van uw bedrijf!

Een laadpaal die past bij uw wensen

  • Koop of huur
  • Met of zonder voordelig energiecontract
  • Met of zonder laadpasautorisatie
  • Bepaal de vergoeding voor opladen zelf
  • Keuze uit drie abonnementen
  • Installatieservice van ENGIE
  • Fiscaal voordeel

Vraag een offerte aan

Onze partner: EVBox

Al onze laadpalen worden geleverd door EV-box, een dochterbedrijf van ENGIE. De eventuele installatie van uw laadpaal wordt uitgevoerd door ENGIE Services. Door de verkoop en installatie in eigen beheer te houden, bent u verzekerd van de beste service. Of u nou kiest voor een laadpaal thuis óf op de zaak.

Bekijk ons aanbod

Fiscaal voordeel

Als ondernemer profiteert u van fiscaal voordeel:

  • Milieu-investeringsaftrek (MIA): de extra investeringsaftrek is 36% van het investeringsbedrag (en dit komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek). Is alleen voor laadpalen die op een eigen bedrijfsterrein staan. Als u (25%) vennootschapsbelasting betaalt levert de MIA u dus gemiddeld 9% van de investering aan netto fiscaal voordeel op.
  • Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL): hiermee kunt 75% van de investeringskosten afschrijven op een door u te bepalen tijdstip.
Meer weten over de MIA of de VAMIL? Onze adviseurs helpen u graag!


Veelgestelde vragen over de aanschaf van een laadpaal

Welke laadpaal past bij mijn onderneming?

Kan ik het zelf het tarief van gastverbruikers bepalen?

Kan ik ook een laadpaal huren?

Groene stroom uit Zeebrugge

100% groene stroom bij uw laadpaal

Elektrisch rijden wordt pas echt duurzaam als de energie die u verbruikt 100 % groen is. Bij uw ENGIE laadpaal kunt u kiezen voor voordelige energie met een extra mooi tarief. U ontvangt dan energie die is opgewekt in de natuur, door ons of onze partners. In Nederland of Europa. Dichtbij huis dus. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee. 
 
Bereken uw maandbedrag
Ondernemersdesk

Persoonlijk advies?

Meer weten over elektrisch rijden en laadpalen? Neem dan contact op met een van de specialisten met het energieadviesteam. Zij zijn op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 088 444 66 80 (lokaal tarief). Een e-mail sturen naar klantenservice@engie-laadpalen.nl kan natuurlijk ook!

Een laadpaal, en dan?

Creëer uw ideale WinWerkSituatie

Natuurlijk zijn er ook meer mogelijkheden om duurzaam te ondernemen. Denk bijvoorbeeld eens aan zonnepanelen of LED verlichting

Bekijk meer energieproducten