Menumenuclose

Een laadpaal: duurzaam onderweg

Creëer uw ideale WinWerkSituatie met een laadpaal

Bestel direct een laadpaal

Handig voor uzelf, uw klanten, bezoekers en medewerkers

Misschien rijdt u al elektrisch of bent u dit in de toekomst van plan. Opladen thuis of op de zaak is dan wel het makkelijkst. Uw auto staat dan toch al stil. Creëer uw ideale WinWerkSituatie met een laadpaal. Het verlaagt weliswaar niet uw energieverbruik, maar wel het gebruik van fossiele brandstoffen. En als de stroom die u afneemt 100% groen is, draagt ook elektrisch rijden bij aan een duurzamere wereld. Elektrisch rijden niets voor u of heeft u al een laadpaal? Maak opladen bij uw bedrijf dan mogelijk voor uw klanten, bezoekers en werknemers.

Een laadpaal die past bij uw wensen

  • Koop of huur
  • Met of zonder voordelig energiecontract
  • Met of zonder laadpasautorisatie
  • Bepaal de vergoeding voor opladen zelf
  • Keuze uit drie abonnementen
  • Installatieservice van ENGIE
Vraag een offerte aan

Onze partner: EVBox

Al onze laadpalen worden geleverd door EV-box, een dochterbedrijf van ENGIE. De eventuele installatie van uw laadpaal wordt uitgevoerd door ENGIE Services. Door de verkoop en installatie in eigen beheer te houden, bent u verzekerd van de beste service. Of u nou kiest voor een laadpaal thuis óf op de zaak.

Bekijk ons aanbod


Veelgestelde vragen over de aanschaf van een laadpaal

Welke laadpaal past bij mijn onderneming?

Kan ik het zelf het tarief van gastverbruikers bepalen?

Kan ik ook een laadpaal huren?

Groene stroom uit Zeebrugge

100% groene stroom bij uw laadpaal

Elektrisch rijden wordt pas echt duurzaam als de energie die u verbruikt 100 % groen is. Bij uw ENGIE laadpaal kunt u kiezen voor voordelige energie met een extra mooi tarief. U ontvangt dan energie die is opgewekt in de natuur, door ons of onze partners. In Nederland of Europa. Dichtbij huis dus. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee. 
 
Bereken uw maandbedrag
Ondernemersdesk

Persoonlijk advies?

Meer weten over elektrisch rijden en laadpalen? Neem dan contact op met een van de specialisten met het energieadviesteam. Zij zijn op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 088 444 66 80 (lokaal tarief). Een e-mail sturen naar klantenservice@engie-laadpalen.nl kan natuurlijk ook!

Een laadpaal, en dan?

Creëer uw ideale WinWerkSituatie

Natuurlijk zijn er ook meer mogelijkheden om duurzaam te ondernemen. Denk bijvoorbeeld eens aan zonnepanelen of LED verlichting

Bekijk meer energieproducten

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren