Menumenuclose

Isolerende raamfolie

Offerte aanvragen

Uw bedrijf of woning beter isoleren met isolerende raamfolie

Wilt u niet uw ramen vervangen voor HR++ glas? Misschien zit u in een huurpand. Wilt u uw zaak niet tijdelijk sluiten of uw personeel midden in een verbouwing laten werken. Speciaal daarvoor hebben we isolerende raamfolie. Om iedereen kennis te laten maken met het voordeel van isolerende raamfolie, is er nu een introductieactie. Vraag nu een offerte aan en betaal slechts  € 41,- per m2 i.p.v. € 59,- per m2 exclusief btw.

Isolerende raamfolier

De voordelen van raamfolie

  • Prettig binnenklimaat voor u en uw personeel
  • Lagere stookkosten en airco verbruik
  • 10% besparing op uw gasrekening
  • Tijdelijke actie: € 41,- per m2 i.p.v. € 59,- per m2
Offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Eerst worden uw ramen zorgvuldig gewassen met een biologisch afbreekbare ontvetter. Zo komt er geen vuil tussen uw raam en de isolerende folie. Vervolgens wordt de folie zorgvuldig aan de binnenkant van het raam aangebracht. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een vakman, om putjes en luchtbellen onder de isolerende folie te voorkomen. Na vier weken wordt de folie gewassen en gecontroleerd.


Waarom kiezen voor isolerende raamfolie?

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen HR++ glas en isolerende raamfolie. In principe is dit verschil heel klein. HR++ glas isoleert beter dan isolatiefolie, maar is vaak een grote investering. Isolatiefolie is een stuk voordeliger en wordt snel aangebracht op uw ramen. Isolerende raamfolie is de ideale oplossing wanneer u een pand huurt, gebruikmaakt van een tijdelijk pand of een monument.

Ton, klant van ENGIE, vertelt u graag over zijn ervaring met isolerende raamfolie:

Met mijn bureau direct naast het raam had ik vaak ongemak van het weer. Als de zon scheen, werd het al snel te warm, terwijl ik 's winters de kou van de ramen af voelde komen. Sinds we de isolerende raamfolie op onze ramen hebben, merk ik duidelijk verschil. Het zonnetje is nu weer iets om vrolijk van te worden en 's winters is het weer fijn om lekker warm op kantoor te zitten. - Ton (klant van ENGIE)

Veelgestelde vragen

Is de isolatiefolie zichtbaar op ramen?

Ik heb al dubbel glas, is isolerende raamfolie dan nog interessant?

Kan ik de isolatiefolie zelf op mijn ramen aanbrengen?

Hoe lang gaat de isolatiefolie mee?

Zit er garantie op de isolatiefolie?

Vraag een offerte aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden op uw ramen? Vraag dan een offerte aan! Onze partner CLAID neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak te maken om uw ramen in te meten. Daarna ontvangt u een offerte op maat voor uw woning of kantoor.

Offerte aanvragen
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren