Menumenuclose

Isolerende raamfolie

Offerte aanvragen

Uw bedrijf of woning beter isoleren met isolerende raamfolie

Heeft u geen tijd of geld om uw ramen te vervangen voor hr++ glas? Misschien zit u in een huurpand of wilt u uw zaak niet zomaar sluiten of het personeel midden in een verbouwing laten werken. Speciaal daarvoor hebben we een nieuw product, namelijk isolerende raamfolie. Om iedereen kennis te kunnen laten maken met de gemakken van isolerende raamfolie, hebben we nu een mooie introductieactie. Vraag nu een offerte aan en betaal slechts €41 euro per m2 i.p.v. €59 euro per m2 exclusief btw.

meisje-voor-raam

De voordelen van raamfolie

  • Beter binnenklimaat voor u en uw personeel
  • Bij warm weer blijft de warmte beter buiten
  • Bij koud weer blijft de warmte beter binnen
  • Lagere stookkosten en airco verbruik
  • 10% besparing op uw gasrekening
  • Tijdelijke actie: €41 euro per m2 i.p.v. €59 euro per m2
Offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Als eerste worden uw ramen zorgvuldig gewassen met een biologisch afbreekbare ontvetter. Zo komt er geen vuil tussen uw raam en de folie. Wanneer het raam helemaal schoon is, wordt de folie zorgvuldig aan de binnenkant op het raam geplakt. Dit wordt gedaan door een vakman, om putjes en luchtbellen onder de folie te voorkomen. Na vier weken wordt de folie gewassen en nogmaals gecontroleerd.

Waarom kiezen voor isolerende raamfolie?

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen HR++ glas en isolerende raamfolie. In principe is dit verschil heel klein. HR++ glas isoleert beter dan isolatiefolie, maar is vaak een grote en dure ingreep. Isolatiefolie is een stuk goedkoper en wordt snel en zonder hak en breekwerk aangebracht op uw ramen. Hierom is raamfolie de ideale oplossing wanneer u bijvoorbeeld een pand huurt, gebruikmaakt van een tijdelijk pand of een monument, of simpelweg geen zin hebt in een relatief grote verbouwing.

Ton, klant van ENGIE, vertelt u graag over zijn ervaring met isolerende raamfolie:

Met mijn bureau direct naast het raam had ik vaak ongemak van het weer. Als de zon scheen, werd het al snel te warm, terwijl ik 's winters de kou van de ramen af voelde komen. Sinds we de isolerende raamfolie op onze ramen hebben, merk ik duidelijk verschil. Het zonnetje is nu weer iets om vrolijk van te worden en 's winters is het weer fijn om lekker warm op kantoor te zitten. - Ton (klant van ENGIE) 

Veelgestelde vragen

Is de isolatiefolie zichtbaar op ramen?

Ik heb al dubbel glas, is isolerende raamfolie dan nog interessant?

Kan ik de isolatiefolie zelf op mijn ramen aanbrengen?

Hoe lang gaat de isolatiefolie mee?

Zit er garantie op de isolatiefolie?

Vraag een offerte aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden op uw ramen? Vraag dan een offerte aan! Onze partner CLAID neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak te maken om uw ramen in te meten. Daarna ontvangt u een offerte op maat voor uw woning of kantoor.

Offerte aanvragen
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren