Menumenuclose

De RVO en ENGIE

De RVO helpt ondernemers met innovatie, duurzaamheid en zakendoen in het buitenland. ENGIE werkt samen met de RVO op het gebied van energiebesparing.

Wat is de RVO?

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) helpt ondernemers op het gebied van zaken in het buitenland, agrarisch ondernemen, innovatie en duurzaamheid. De RVO werkt samen met partners om Nederland economisch sterker en duurzamer te maken.

Download het gratis BespaarScan magazine

Boordevol informatie en een naslagwerk met alles wat u wilt weten over de BespaarScan. Een document dat u kunt delen met uw collega's. Download hem snel.

Wat doet de RVO op het gebied van duurzaamheid?

Wilt u als bedrijf verduurzamen, dan helpt de RVO daarbij. De RVO beschikt over veel expertise op het gebied van buitenland, octrooien en duurzame oplossingen. Wanneer u als ondernemer onderneemt over de grens, krijgt u met dat soort zaken te maken. De RVO zorgt voor een gelijk speelveld door het uitvoeren van wet- en regelgeving. De dienst werkt in opdracht van de Rijksoverheid en samen met partners om Nederland economisch sterker en duurzamer te maken.

Subsidies

Om ondernemend Nederland te helpen, stelt de RVO een aantal subsidies beschikbaar op het gebied van bijvoorbeeld energie besparen of duurzaam ondernemen. Met de subsidiewijzer van de RVO kunt u bekijken welke subsidies er voor uw organisatie beschikbaar zijn.

Subsidiewijzer RVO

ENGIE en de RVO

ENGIE werkt samen met de RVO op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Zo voeren wij de ENGIE BespaarScan uit. Hierbij komt onze energieadviseur langs voor een uitgebreide analyse van uw pand om na te gaan welke energiebesparende maatregelen u kunt nemen. U kunt ons ook inzetten als intermediair. Wanneer u uw bedrijf wilt verduurzamen, of meer wilt weten over verplichte energiebesparende maatregelen die u moet treffen, dan kunt u ons inschakelen. Wij checken welke gegevens de RVO nodig heeft en voeren deze vervolgens voor u in bij het eLoket.

Meer weten over ENGIE en de RVO?

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen ENGIE en de RVO? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Bel ons op 088 444 66 50 (lokaal tarief). Een appje sturen via 06 - 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEenergieNL kan natuurlijk ook!

Ondernemersdesk