Menumenuclose

Scherpe tarieven én korting op de ENGIE BespaarScan

Gaat u voor een driejarig energiecontract bij ENGIE met groene stroom en CO2-gecompenseerd gas? Dan heeft u niet alleen voordeel van scherpe tarieven: u ontvangt ook de ENGIE BespaarScan voor € 499,- i.p.v. € 899,-! Bespaar dus voordelig én slim energie met advies voor uw onderneming.

ENGIE BespaarScan

 • Scan op locatie door professionele energieadviseur
 • Rapport met overzicht van alle interessante maatregelen, investeringen, energiebesparing, terugverdientijd en mogelijke subsidies
 • Advies over volgorde maatregelen
 • Terugkoppeling op locatie
 • Eventuele begeleiding bij opvoer in het eLoket van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
 • Slechts € 499,- i.p.v. € 899,-

Meer info over de BespaarScan

Bereken zelf uw maandbedrag of bel ons

Loopt uw huidige energiecontract binnenkort af of heeft u een contract voor onbepaalde tijd? Dan is dit het moment om de huidige tarieven vast te zetten. Zo bent u langere tijd verzekerd tegen prijsstijgingen én profiteert u van korting op de ENGIE BespaarScan. Overstappen naar ENGIE is heel eenvoudig. U hoeft zich alleen maar aan te melden en wij regelen de rest. Klanten beoordelen ons niet voor niets met een 8,4! 

Benieuwd naar uw maandbedrag? Bereken het eenvoudig zelf binnen 1 minuut en ontdek wat u bespaart als u overstapt. Liever persoonlijk contact? Bel dan met onze collega’s van de Ondernemersdesk, zij helpen u graag.

Zo makkelijk is overstappen naar ENGIE

mail_outline

Directe bevestiging

U ontvangt de bevestiging van de overeenkomst en de voorwaarden meteen per e-mail. Zo weet u precies wat er is afgesproken.

date_range

2 weken bedenktijd

Nadat u de bevestiging heeft ontvangen, heeft u twee weken bedenktijd. Tijdens deze twee weken kunt u de overeenkomst kosteloos annuleren.

highlight_off

Wij zeggen uw huidige contract op

Wij nemen contact op met uw huidige leverancier om uw contract op te zeggen. U zit nooit zonder energie, gegarandeerd!

dvr

Online meterstanden doorgeven

U ontvangt een bericht van ons als wij uw meterstanden nodig hebben. Behalve als u een slimme meter heeft: dan ontvangen wij deze automatisch.

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,4
  Gemiddeld cijfer
 • 96%
  Beveelt ons aan
 • 2266+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom

Veelgestelde vragen

Wat staat er in het adviesrapport?

Hoe ziet het proces van de BespaarScan eruit?

Ondernemersdesk

Wij staan voor u klaar

Onze adviseurs van de Ondernemersdesk staan altijd voor u klaar. Vragen over uw contract, energie besparen, de wettelijke verplichtingen of een vrijblijvende offerte op maat? Wij denken mee en gaan graag voor u aan de slag. Bel ons op 088 444 66 50 (lokaal tarief). Een appje sturen via 06 - 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEenergieNL kan natuurlijk ook!
 
Vraag offerte aan
closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren