Menumenuclose

Energiescan voor uw bedrijf

Voor veel bedrijven is de energierekening een enorme kostenpost. Laat een energiescan uitvoeren en bekijk welke maatregelen u kunt treffen om uw energierekening te verlagen en groener te maken.

Vraag direct een offerte op

Energiescan voor uw bedrijf

Een bedrijf brengt veel kosten met zich mee. Daar horen natuurlijk ook de energiekosten bij. Voor veel bedrijven is dit een enorme kostenpost die het liefst zo laag mogelijk wordt gehouden. Een energiescan brengt in kaart welke verbeteringen er plaats kunnen vinden om de energiekosten te verlagen. Met een energiescan krijgt u als ondernemer meer inzicht in uw energieverbruik. Zo weet u precies welke verbeteringen er mogelijk zijn. Ook kijken we naar de elementen waar u misschien niet zo snel aan denkt, zoals de juistheid van uw meter en de potentie voor zonnepanelen.

Download het gratis BespaarScan magazine

Boordevol informatie en een naslagwerk met alles wat u wilt weten over de BespaarScan. Een document dat u kunt delen met uw collega's. Download hem snel.

Online check en advies op maat

Bent u benieuwd hoe u uw energiekosten kunt verlagen? Maak dan gebruik van een online check of vraag advies op maat aan. Op basis van de online check wordt gekeken welke stap(pen) u het beste kunt nemen om energiebesparende maatregelen te treffen binnen uw bedrijf.

Wanneer u de resultaten uit de online check verder wilt onderzoeken om nog duidelijker te krijgen welke maatregelen u kunt nemen en wat ze zouden opleveren, dan is er advies op maat nodig. Dit kan met een zakelijke energiescan. Hierbij onderzoekt een professionele energieadviseur wat de staat van het pand is en welke investering het snelst loont. Dit kan bijvoorbeeld isoleren zijn, uw installatie verbeteren of starten met energie opwekken aan de hand van zonnepanelen.

Doe de Echeck en ontvang advies

Energiescan voor bedrijven: stap voor stap

De ENGIE BespaarScan is de zakelijke energiescan van ENGIE. Deze scan bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Scan op locatie door professionele adviseur
  • Rapport met maatregelen, investeringen, besparingen en terugverdientijden
  • Advies over de volgorde van de maatregelen
  • Persoonlijke terugkoppeling
  • Eventuele begeleiding bij de officiële registratie in het eLoket of een Label.

Hoe gaat de energiescan voor uw bedrijf in zijn werk?

insert_chart_outlined

Ontvangst adviesrapport

Per e-mail ontvangt u het adviesrapport met alle interessante maatregelen.  

people

Persoonlijke toelichting

We nemen het adviesrapport graag met u door. Natuurlijk heeft u alle ruimte om vragen te stellen.

screen_share

Rapportage eLoket

Besparings- en informatieplicht? Wij helpen graag bij de opvoer in het eLoket. 

Ondernemersdesk

Vragen over de energiescan voor bedrijven?

Heeft u vragen over de zakelijke energiescan of over energiebesparende maatregelen die uw bedrijf kan treffen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder bij het verduurzamen van uw bedrijfspand. Bel ons op 088 444 66 50 (lokaal tarief). Een appje sturen via 06 - 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEenergieNL kan natuurlijk ook!