Menumenuclose

Creëer uw ideale
WinWerkSituatie

Iedere WinWerkSituatie is anders

Of u nu energie wilt besparen of energie wilt opwekken. Duurzaam ondernemen is goed voor het milieu én u verlaagt uw kosten. Win-win dus. Want het mooie van een duurzame investering is dat die zich terugbetaalt. Dat noemen we bij ENGIE een WinWerkSituatie.

Uw ideale WinWerkSituatie creëert u zelf, maar wij helpen u er graag bij. Want wij weten precies welke uitdagingen u heeft en hebben de oplossingen paraat. Samen gaan we aan de slag en kijken we wat het beste bij u én uw onderneming past. Zo maken we duurzaam ondernemen een stuk aantrekkelijker en dragen we samen bij aan een duurzamere wereld.

ENGIE Wijzer

Creëer uw ideale WinWerkSituatie

Onderneemt u vanuit huis? Ontdek dan met de ENGIE Wijzer welke besparende mogelijkheden passen bij uw woonsituatie. Het geeft een overzichtelijk beeld van alle kosten en wat ze opleveren. Of u nou energie gaat besparen of opwekken. Het is goed voor het milieu en u verlaagt uw kosten.

Doe de check

ENGIE Wijzer

Ondernemersdesk

Persoonlijk advies

ENGIE helpt u graag om energie te besparen én duurzaam te werken. Win-win dus. Wij geven u graag persoonlijk advies. Samen kijken we wat in uw situatie de beste oplossing is. Welke stappen kunt u nu al nemen, en wat kunt u eventueel in de toekomst doen?

Onze energieadviseurs van de Ondernemersdesk denken graag met u mee. U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.00 t/m 18.00 uur op 088 444 66 50 (lokaal tarief). We spreken u graag!

ENGIE zet in op duurzame energie

Door duurzame energie uit de natuur te gebruiken, stoten we zo min mogelijk CO2 uit. Bij ENGIE werken wij dan ook dagelijks aan een schonere wereld. Dit doen wij door in te zetten op duurzame energiebronnen. Samen maken we de overstap naar 100% groene energie. In 70 landen helpen wij huishoudens en bedrijven te verduurzamen. Precies wat u mag verwachten van het grootste en meest innovatieve energiebedrijf ter wereld.

Ook in Nederland wekken wij duurzame energie op via de zon, de wind, het water en biomassa. Groene energie van vaak lokale oplossingen is beschikbaar voor alle Nederlanders. Met onze wereldwijde en lokale kennis helpen wij iedereen om aan de slag te gaan met energie. Wij informeren en adviseren over zelf energie opwekken en energie besparen. Aantrekkelijk voor u, waardevol voor iedereen.