Menumenuclose

Neem de regie over
uw energie


Gratis adviesgesprek aanvragen

Stapsgewijs naar 100% duurzame energie

Welkom terug! De eerste stap is gezet en goed dat u de regie neemt over uw zakelijke energie. Samen met onze ervaren adviseurs creëren we de ideale WinWerkSituatie voor uw bedrijf of organisatie. Bekijk de 3 thema's en ga direct aan de slag. Bent u een grootverbruiker? Klik dan hier voor meer informatie.

1. Aan de slag met Energie

Regie over uw energie gaat over het beperken van uw energiebehoefte en het mogelijk zelf opwekken van duurzame energie. Bekijk het verhaal van Groothandel Busscher en laat u inspireren en informeren door deze voorlopers in de allesomvattende energietransitie.

2. Inzicht en Besparen

Inzicht in uw energieverbruik is het startpunt voor het maken van gefundeerde keuzes als het gaat om energie besparende maatregelen. Lees het interview met Bastian Wolbert van Groothandel Busscher. Pionier in zijn branche als het aankomt op besparende maatregelen en stapsgewijs verduurzamen.

3. Stapsgewijs naar 100% duurzaam

ENGIE biedt een breed scala aan maatregelen voor verduurzamen en het verlagen van uw CO2-uitstoot. Stap voor stap naar 100% duurzame energie en een CO2 neutrale economie. Dit is waarmee we uw bedrijf of organisatie graag verder helpen. Ook bij Groothandel Busscher maken ze inmiddels mooie stappen.  Gratis en vrijblijvend in gesprek met een ervaren adviseur.

Wij helpen u graag persoonlijk verder met goed advies en een passend aanbod voor uw organisatie. Onze ervaren adviseurs komen vrijblijvend bij u langs om uw energie vraagstukken bespreekbaar te maken.


Gratis adviesgesprek aanvragen


Met welk thema wilt u aan de slag?

Goed dat u de regie neemt over uw zakelijke energie. Samen met onze ervaren adviseurs creëren we uw ideale WinWerkSituatie. Bekijk de onderstaande mogelijkheden en kies het thema waarmee u mee aan de slag wilt gaan.

Energie

Neem de regie over uw energie. Sluit een scherp energiecontract met flexibele voorwaarden.

> Verbruik is meer dan 100.000 KWh

Inzicht en besparen

Met slimme tools reduceert u uw energiekosten en krijgt u meer grip op uw verbruik.

> Verbruik is meer dan 100.000 KWh

Verduurzamen

Stapsgewijs naar 100% duurzame energiebronnen en verantwoord ondernemen.

> Verbruik is meer dan 100.000 KWh


Uw jaarverbruik gemiddeld boven de 100.000 kWh?

Maak kennis met ENGIE Energie Grootzakelijk. Dat is sneller, slimmer en milieuvriendelijker zakendoen met digitale oplossingen. We leveren niet alleen stroom en gas, maar zijn ook uw partner op het gebied van besparen, verduurzamen en de allesomvattende energietransitie.

Maak kennis met ENGIE Grootzakelijk