Menumenuclose

Ondernemers aan de slag met zonnepanelen

Verduurzamen en kosten verlagen gaan heel goed samen: Investeer in zon en profiteer direct van de energieopbrengst.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zakelijk zonnepanelen:
direct uw energiekosten verlagen

Bent u eigenaar van het pand waarin u werkt? Ook als u niet over een gigantisch dak beschikt zijn zonnepanelen interessant. U verduurzaamt uw onderneming en verlaagt direct uw energiekosten. Maar wat is voor uw zaak de beste keus? ENGIE helpt u met een totaaloplossing, van investeringsplan t/m technische realisatie en meer. Onze MKB ondernemersdesk maakt graag en voorstel op maat voor u. Vraag nu een offerte op maat aan.

Groene stroom van Zonnepanelen

Subsidie zonnepanelen

Als u zakelijk zonnepanelen gaat aanschaffen, profiteert u van een aantrekkelijk rendement. Bovendien zijn er diverse subsidiemogelijkheden. We adviseren u graag over de EIA zonnepanelen en andere vormen van subsidie. Kijk eens op onze pagina Regelingen en subsidies of vraag de ondernemersdesk om meer informatie.
Ondernemersdesk

Vragen of liever persoonlijk advies?

De adviseurs van onze ondernemersdesk beantwoorden al uw vragen en maken snel een offerte op maat voor u. De ondernemersdesk is op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 088 - 444 66 50 (lokaal tarief). Een appje sturen via 06 - 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEenergieNL kan natuurlijk ook!

Ondernemersdesk

Zonnepanelen op de zaak

ENGIE biedt uw onderneming de unieke combinatie van energie en techniek. Zelf zijn we wereldwijd de grootste opwekker van duurzame energie en leveren we steeds meer groene stroom aan Nederlandse ondernemers zoals u. Maar we kunnen ook de volledige technische realisatie van uw eigen zonnepanelen voor u verzorgen. We zijn dé energiepartner voor ondernemers die alleen afnemen, zelf opwekken en alles daartussenin.

Groene stroom met 250 euro ondernemersvoordeel

Groene én voordelig

Bij ENGIE is energie 100% groen opgewekt en vaak aanzienlijk voordeliger dan bij andere aanbieders.
Lees verder

Inzicht met een gratis Nest E

Inzicht

Nu de slimme Nest thermostat E cadeau bij een vierjarig energiecontract.
Lees verder

Laadpaal voor op de zaak

Laadpalen

We verzorgen de volledige installatie én belonen u met een extra gunstig tarief op uw groene stroom.
Lees verder

Terugverdientijd en afschrijving zonnepanelen

Dankzij subsidies als de EIA en KIA schrijft u per saldo tot wel 50% van de aanschafkosten af. Daardoor verdient u uw investering in zonnepanelen gemiddeld al in zo’n 7 jaar terug. Daarna profiteert u van een rendement dat u bij geen enkele bank krijgt.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten welke zonnepanelen voor u het meest geschikt zijn, hoeveel u er nodig heeft en welke investering daarvoor nodig is? Vraag direct een offerte aan, inclusief verwacht rendement en terugverdientijd.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen, en dan?

Creëer uw ideale WinWerkSituatie

Natuurlijk zijn er ook meer mogelijkheden om duurzaam te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een laadpaal of Nest Thermostat E. 

Bekijk meer energieproducten