Menumenuclose

Ondernemers aan de slag met slimmer verbruik


Met een slimme thermostaat bespaart u bijna vanzelf energie op de zaak. Dat noemen wij een WinWerkSituatie.

Slimme thermostaat zakelijk

Besparen op energie en kosten is een stuk eenvoudiger dan u denkt. ENGIE helpt u daarbij. Met een slimme thermostaat bijvoorbeeld. De nieuwe Nest Thermostat E kent uw onderneming in no-time beter dan u zelf. Zo onthoudt deze slimme thermostaat uw gewenste temperatuur en wanneer u open gaat of begint met werken. Maar ziet hij ook dat er niemand aanwezig is en past de temperatuur hierop aan. Zo zorgt de Nest Thermostat E voor een WinWerkSituatie met de juiste balans tussen comfort en energiebesparing. 

De voordeligste energie is de energie die u helemaal niet gebruikt

Met een slimme thermostaat bespaart u op uw energieverbruik en -kosten. De stroom die u wél nog nodig heeft, maken we bij ENGIE graag groen. Wij zijn wereldwijd namelijk de grootste opwekker van duurzame energie. Zo dragen we bij aan een betere wereld en we helpen u graag om dat ook te doen. U ontvangt nu tijdelijk de Nest bij een vierjarige overeenkomst.

Bereken uw energiekosten

Ondernemersdesk

Vragen of liever persoonlijk advies?

De adviseurs van onze ondernemersdesk beantwoorden al uw vragen en maken snel een offerte op maat voor u. De ondernemersdesk is op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 088 - 444 66 50 (lokaal tarief). Een appje sturen via 06 - 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEenergieNL kan natuurlijk ook!

Ondernemersdesk

Besparen en verduurzamen gaan heel goed samen

ENGIE biedt uw onderneming de unieke combinatie van energie en techniek. Wij leveren u niet alleen groene energie, we helpen u de energievraag van uw onderneming te verkleinen én besparingen te realiseren met talloze slimme technische oplossingen.

Groene stroom met 250 euro ondernemersvoordeel

Groene én voordelig

Bij ENGIE is energie 100% groen opgewekt en vaak aanzienlijk voordeliger dan bij andere aanbieders.
Lees verder

Zonnepanelen op een boerderij

Opwekken

Profiteer van korting op de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Wij regelen alles voor u.
Lees verder

Laadpaal voor op de zaak

Laadpalen

We verzorgen de volledige installatie én belonen u met een extra gunstig tarief op uw groene stroom.
Lees verder

Slimme thermostaat zakelijk inzetten

Een slimme thermostaat zakelijk inzetten is de snelste weg naar minder verbruik. We adviseren de Nest Thermostat E, omdat dit een zelflerende thermostaat is met de beste resultaten in de praktijk van ondernemers.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten hoeveel ú kunt besparen op uw energiekosten? Dankzij ons ondernemersvoordeel bent u meestal voordeliger uit. En dat is pas het begin! Vraag direct een offerte aan. Vrijblijvend én zeer overtuigend!

Offerte aanvragen

Een slimme thermostaat, en dan?
Creëer uw ideale WinWerkSituatie

De kracht van besparen is de combinatie van duurzame investeringen. Klein of groot: u bespaart energie. Denk bijvoorbeeld eens aan zonnepanelen of LED-verlichting. 

Bekijk meer energieproducten