Menumenuclose

Ondernemers aan de slag met laadpalen

Auto van de zaak voordelig opladen op de zaak? Kies voor ENGIE laadpalen, met een voordelig energietarief.


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laadpaal zakelijk: nú is het moment

De voorspellingen laten er geen twijfel over bestaan: elektrisch rijden is de toekomst. En zelfs de wet schrijft vanaf 2020 één laadpaal per 10 parkeerplaatsen voor. ENGIE helpt u om aan alle nieuwe regels te voldoen en meer. Bij ons krijgt u nu flinke korting op de aanschaf van laadpalen én een extra gunstig tarief op uw groene stroom. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Iedere zakelijke auto heeft een aparte laadpaal

Laadpaal bij de zaak

Als u zakelijk een elektrische auto rijdt, is een laadpaal bij de zaak een must. Een laadpaal laadt wel tien keer sneller dan een regulier stopcontact en die snelheid heeft u nodig om in beweging te blijven. Bovendien is het een mooie service voor medewerkers en bezoekers.

Laadpaal bij medewerkers thuis

Stimuleert u elektrisch rijden bij uw medewerkers, dan is een laadpaal bij medewerkers thuis een positief signaal. De snelheid van het laden is afhankelijk van het vermogen van de laadpaal en de laadcapaciteit van de auto. Check welke laadpaal wij aanbevelen voor de leaseauto’s van uw medewerkers.

Ondernemersdesk

Vragen of liever persoonlijk advies?

De adviseurs van onze ondernemersdesk beantwoorden al uw vragen en maken snel een offerte op maat voor u. De ondernemersdesk is op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 088 - 444 66 50 (lokaal tarief). Een appje sturen via 06 - 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEenergieNL kan natuurlijk ook!

Ondernemersdesk

Besparen en verduurzamen gaan heel goed samen

ENGIE biedt uw onderneming de unieke combinatie van energie en techniek. Zelf zijn we wereldwijd de grootste opwekker van duurzame energie en leveren we u graag groene stroom. Maar we kunnen ook de volledige technische realisatie van laadpalen voor u verzorgen. Wij zijn uw partner in duurzame energie.

Groene stroom met 250 euro ondernemersvoordeel

Groene én voordelig

Bij ENGIE is energie 100% groen opgewekt en vaak aanzienlijk voordeliger dan bij andere aanbieders.
Lees verder

Inzicht met een gratis Nest E

Inzicht

Nu de slimme Nest thermostat E cadeau bij een vierjarig energiecontract.
Lees verder

Zonnepanelen op een boerderij

Opwekken

Profiteer van korting op de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Wij regelen alles voor u.
Lees verder

Laadpaal: snel en voordelig geregeld

Elektrisch rijden is goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Bij ENGIE bent u als zakelijke klant met een eigen laadpaal namelijk altijd zeker van een extra voordelig energietarief.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten welke laadpalen voor u het meest geschikt zijn, hoeveel u er nodig heeft en welke investering daarvoor nodig is? Vraag direct een offerte aan, inclusief aanschaf en installatie. U hoeft geen klant bij ENGIE te zijn, maar dan profiteert u ook niet van onze korting op uw energietarief.

Offerte aanvragen

Een laadpaal, en dan?

Creëer uw ideale WinWerkSituatie

Natuurlijk zijn er ook meer mogelijkheden om duurzaam te ondernemen. Denk bijvoorbeeld eens aan zonnepanelen of LED verlichting. 

Bekijk meer energieproducten