Menumenuclose

Regel het zelf

Als ondernemer bent u altijd bezig met uw bedrijf. Dan is het handig dat u op ieder moment van de dag uw energiezaken kunt regelen. Wanneer het u uitkomt. Of dat nu ’s morgens vroeg is of midden in de nacht.


U regelt het in MijnENGIE

timelapse

Termijnbedrag wijzigen
Is uw situatie of energieverbruik veranderd? Pas eenvoudig uw termijnbedrag aan.

insert_chart

Check uw termijnbedrag
MijnENGIE checkt of uw termijnbedrag nog past bij uw energieverbruik. Zo voorkomt u dat u bij uw jaarafrekening moet bijbetalen. Dat is pas slim!

dvr

Meterstanden inzien
Nooit meer bladeren in een map, maar al uw meterstanden overzichtelijk op een rij. Dat maakt de administratie eenvoudiger.

euro_symbol

Bent u bij met uw betalingen?
Bekijk al uw facturen in het overzicht. In de kolom 'Nog te betalen' ziet u of u nog openstaande facturen heeft. Deze betaalt u eenvoudig met de iDeal-knop.

playlist_add_check

Inzicht in uw overeenkomst
U bent er misschien niet mee bezig, maar áls u zich afvraagt hoe het met uw overeenkomst zit, vindt u in MijnENGIE alles over uw contract en energietarief.

account_circle

Direct naar MijnENGIE
Regel het in MijnENGIE. Log direct in of maak eenvoudig een account aan.
Inloggen MijnENGIE

ENGIE app animatie

Nog makkelijker met de app

Met de ENGIE app regelt u deze energiezaken in een handomdraai. Download hem nu snel. U doet dit eenvoudig in de App Store of op Google Play.


ENGIE app ENGIE app

Ondernemersdesk

Persoonlijk contact

Soms spreek je iemand liever persoonlijk. Dat snappen wij. Daarom kunt u ons op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur ook bellen via 088 444 66 50 (lokaal tarief).

Ondernemersdesk