Regelingen en subsidies, speciaal voor u

Om energiezuinig ondernemen te stimuleren, zijn er voor ondernemers verschillende regelingen en subsidies. Deze kunnen u financieel voordeel bieden en uw kosten verlagen. Energiezuinig ondernemen wordt zo extra aantrekkelijk! Wij hebben de belangrijkste subsidies en regelingen op een rijtje gezet. Zo kunt u makkelijk bepalen waar u voor in aanmerking komt.

Energie Investerings Aftrek

Wanneer u investeert in een energiezuinige technieken of duurzame energie kunt u 41,5% van de investering aftrekken van de fiscale winst. Denk bijvoorbeeld aan HR++ glas of isolatie, maar ook grotere investeringen komen hiervoor in aanmerking. Voorwaarde is dat de investering minimaal 2.500 euro bedraagt en het product dat u aanschaft op de Energielijst moet staan. Uw voordeel is ongeveer 10% van de investeringskosten.

Meer informatie
Grootzakelijk

Besparen op energiebelasting

Heeft uw bedrijf twee of meer stroomaansluitingen op één locatie? Dan is de kans aanwezig dat u teveel betaalt aan energiebelasting. Voor u is het mogelijk het verbruik van alle stroomaansluitingen bij elkaar op te tellen en in één keer de energiebelastingschijven te doorlopen.

Meer informatie

Informatie voor tuinders

Als u gas gebruikt voor de groei van uw tuinbouwproducten komt u in aanmerking voor een lager tarief. U kunt uw verklaring hier invullen en naar ons toesturen. Deze verklaring is doorlopend geldig. Alleen bij wijzigingen in uw situatie of wanneer u een nieuwe energieleverancier kiest moet u de verklaring opnieuw invullen.
closeDeze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren