Menumenuclose

Uw energiecontract wijzigen

Altijd een contract dat bij uw bedrijf past  

Bij ENGIE bieden we verschillende soorten contracten aan. Zo kunt u kiezen voor een overeenkomst van 1 of 3 jaar. Gedurende deze periode staan uw tarieven vast. Ze stijgen dus niet als de marktprijzen omhoog gaan. Zo heeft u geen omkijken naar uw energiezaken. En loopt uw contract bijna af, dan ontvangt u een scherp verlengaanbod. Maakt u hier geen gebruik van? Dan gaat u over op een contract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven. Deze worden twee keer per jaar (in januari en in juli) aangepast aan de actuele marktprijzen.

Natuurlijk kunt u altijd opnieuw kiezen voor een contract met vaste tarieven. Om het u makkelijk te maken, staat er daarom altijd een aanbod voor u klaar in MijnENGIE. Zo kunt u uw overeenkomst eenvoudig zelf wijzigen. 

Vaste of variabele tarieven?

Dat hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Wilt u altijd een actueel tarief op basis van de marktprijzen, dan adviseren wij u een variabel contract. Wilt u langere tijd de zekerheid van een vast tarief? Dan adviseren wij u voor een contract met vaste tarieven te kiezen. Het laatste is op dit moment éxtra interessant, omdat de tarieven die voor een 1 of 3 jarig contract gelden deze maand lager zijn dan de tarieven van het variabele contract. 

Goed om te weten: Onze tarieven wijzigen iedere 1e dag van de maand. De tarieven die gedurende de looptijd van uw contract gelden, zijn de tarieven van de maand waarin u uw contract heeft afgesloten of gewijzigd. Kiest u in augustus opnieuw voor een contract voor 3 jaar? Dan profiteert u 3 jaar lang van deze augustus-tarieven. 

Bekijk uw aanbod in MijnENGIE

Heeft u problemen met inloggen, vragen of wilt u liever telefonisch advies? Neem dan gerust contact op met de collega’s van onze Ondernemersdesk via 088 444 66 50.


Inloggen op MijnENGIE  Geen inloggegevens?
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *

Voor de eerste keer inloggen op MijnENGIE?

Maak dan eerst uw MijnENGIE account aan.

MijnENGIE account aanmaken

Gebruikersnaam vergeten
Wachtwoord vergeten

Uw voordelen bij ENGIE

 • Natuurlijk 100% groene stroom en CO2 gecompenseerd gas.
 • Altijd inzicht in uw energieverbruik met onze gratis ENGIE app.
 • Korting op energiebesparende maatregelen via onze partners.
 • De energieadviseurs van onze Ondernemersdesk staan voor u klaar. Ook telefonisch. 
 • Tijdelijk als klant € 400 korting op de ENGIE BespaarScan.

Veelgestelde vragen over het wijzigen van een contract

Wanneer kan ik mijn contract wijzigen?

Hoe kan ik mijn contract wijzigen?

Bekijk uw persoonlijke aanbod in MijnENGIE

In MijnENGIE vindt u uw aanbod. Geheel afgestemd op uw situatie én met de huidige scherpe tarieven. Zo blijft duurzaam ondernemen voor u ook financieel een slimme keuze. 

Aanbod bekijken

Samen werken aan een duurzame wereld

ENGIE is wereldwijd de grootste investeerder in duurzame energie. En daar zijn we trots op. We bouwen in 70 landen aan een duurzame wereld. Als enige energiemaatschappij in Nederland staat ENGIE daarom op de internationale A-lijst met pioniers op het gebied van klimaatverandering. Zonder u en onze andere klanten was dit nooit gelukt, want samen maken we het verschil!

meer over engie

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2721+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom