Menumenuclose

Uw jaarafrekening
van ENGIE

Vragen over uw afrekening? Wij helpen u graag! 

Één keer per jaar ontvangt u van ons een jaarafrekening. Hierop verrekenen wij uw energieverbruik met de termijnbedragen die u door het jaar heen heeft betaald. Heeft u minder energie verbruikt dan verwacht, dan ontvangt u geld terug. Heeft u meer verbruikt, dan vragen wij u om bij te betalen. Uit ervaring weten we dat een afrekening soms best ingewikkeld kan zijn. Daarom vindt u op deze pagina meer informatie en antwoorden op vragen die vaak gesteld worden. 

Als zakelijke klant kunt u er ook voor kiezen om per kalenderjaar een jaarafrekening te ontvangen. Wilt u meer weten? Op deze pagina leest u meer. 


Veelgestelde vragen over de jaarafrekening

Mijn afrekening gaat over minder dan een jaar, hoe komt dat?

Hoe komt het dat ik moet bijbetalen? 

Geld terug of bijbetalen op uw afrekening?

Hoe berekenen jullie mijn termijnbedrag en hoe wijzig ik het?

Mijn termijnbedrag stijgt, hoe kan dat?

Waarom staat mijn tarief incl. btw?

Hoe komt het dat een deel van mijn verbruik geschat is?Alles over de overheidsheffingen per 2020

Per 1 januari 2020 wijzigen de overheidsheffingen. Hierdoor kan het zijn dat wij op uw afrekening een hoger termijnbedrag voorstellen dan u verwacht. 

Lees meerEen afrekening per kalenderjaar

Als zakelijke klant kunt u er ook voor kiezen per kalenderjaar een afrekening te ontvangen. Zo verwerkt u de afrekening eenvoudiger in uw administratie. 

Lees verderRegel zelf uw energiezaken in MijnENGIE

Met MijnENGIE heeft u uw energiezaken in eigen hand. 24/7. U wijzigt er eenvoudig uw gegevens en termijnbedrag en kunt al uw facturen inzien. 

Naar MijnENGIE

Ondernemersdesk

Liever persoonlijk contact?


Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze Ondernemersdesk. Deze is op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 088 - 444 66 50 (lokaal tarief). Een appje sturen via 06 - 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEenergieNL kan natuurlijk ook!

ondernemersdesk