Menumenuclose

Stap nu over

Als u kiest voor groene, duurzame energie, dan wilt u ook echt zeker weten dat u deze geleverd krijgt. Kies daarom voor Wezenberg Zonne-energie. U neemt energie af van zonnepanelen van een collega-ondernemer bij u uit de buurt: de Wezenberg Groep. Groene energie uit IJsselmuiden! Stap nu over op duurzame stroom uit eigen regio en draag bij aan een schonere wereld voor u en uw kinderen.

Logo Wezenberg Groep

Betaalbare zonne-energie uit de buurt

De Wezenberg Groep heeft bijna 13.000 zonnepanelen op de daken van haar gebouwen. Samen produceren die meer stroom dan het bedrijf zelf nodig heeft. Die extra stroom kunt u als collega-ondernemer in Noordwest-Overijssel afnemen. Gaat de zon even schuil achter de wolken, dan vullen wij aan met energie geproduceerd met Nederlandse windmolens. U heeft dus altijd leveringszekerheid. Kies voor zonne-energie zonder zelf panelen op het dak van uw bedrijfspand te moeten installeren! Groen, zo geregeld en tegen een aantrekkelijk tarief.

Zo makkelijk is overstappen naar ENGIE

mail_outline

Bevestiging per mail

Wij sturen u de leveringsovereenkomst en de bijbehorende voorwaarden direct per e-mail. Daarin staat exact beschreven wat de afspraken zijn.

date_range

14 dagen respijt

Na ontvangst van de bevestiging heeft u 14 dagen bedenktijd. In die periode kunt u van de overeenkomst afzien zonder dat dit u geld kost.

assignment_returned

Wij beëindigen uw huidige energiecontract

ENGIE beëindigt het lopende contract dat u met uw huidige energieleverancier heeft. De levering van stroom gaat gewoon door, u komt nooit zonder te zitten.

dvr

Meterstanden doorgeven via internet

ENGIE heeft uw meterstanden nodig. Heeft u een slimme meter? Dan gaat dat vanzelf. Zo niet, dan vragen wij u om uw meterstanden via internet op te geven.

check

Overstap geslaagd

U bent van harte welkom bij ENGIE en gebruikt voortaan volledig duurzame energie!

Kies voor 100% groen

Met Wezenberg Zonne-energie kiest u voor betaalbare zonne-energie uit eigen regio. Dat is betaalbare energie die goed is voor de wereld van morgen. Bovendien ziet u op elk gewenst moment hoeveel u verbruikt, zodat u precies kunt zien waar u kunt besparen.

Veelgestelde vragen

Hoe stap ik over?

Komt de stroom die ik geleverd krijgt wel echt uit mijn eigen regio?

Hoe levert ENGIE de stroom aan mij?

Dit is Wezenberg Zonne-energie

  • Bijdragen aan een schone toekomst voor onze wereld
  • Zonne-energie uit eigen regio

Over ENGIE

  • Zorgeloos overstappen
  • Schone energie aan uw bedrijf geleverd
  • Voor vragen staat onze Ondernemersdesk staat voor u klaar

Positief kiezen voor u én de wereld

Doe mee in de energietransitie en zet samen met ENGIE de stap vooruit. Samen zorgen we voor een positieve beweging.

Bereken hier uw voordeel