Menumenuclose

Stap nu over

Als u kiest voor duurzame energie, dan wilt u er zeker van zijn dat u ook echt duurzame energie krijgt. Met Zon uit de Noordoostpolder heeft u die zekerheid. De energie is namelijk afkomstig van zonnepanelen van ondernemers bij u in de buurt. 

Kiest u voor Zon uit de Noordoostpolder, dan levert ENGIE u zonne-energie die door vijf bedrijven wordt geproduceerd. Dit zijn akkerbouwbedrijf Blijdorp Van Tilburg (Luttelgeest), akkerbouwbedrijf Scholtens (Luttelgeest), Bigbagstore.nl (Emmeloord), Bloembollenbedrijf Menting (Espel, Creil) en VECO Groenten en Bloembollen (Creil). Stap nu over op stroom uit eigen polder en draag bij aan een schonere wereld voor u en uw kinderen.

Betaalbaar uit eigen regio

De ondernemers die zonne-energie uit de Noordoostpolder leveren, gebruiken minder stroom dan zij produceren. Die extra energie kunt u als collega-ondernemers afnemen. Gaat de zon schuil achter de wolken, dan levert ENGIE u extra stroom die is opgewekt met Nederlandse windmolens. Voordeel voor u: betaalbare, schone energie uit eigen polder, zonder dat u zelf zonnepanelen op uw dak hoeft te leggen.

Menting

Zo makkelijk is overstappen naar ENGIE

mail_outline

Bevestiging per mail

Wij sturen u de leveringsovereenkomst en de bijbehorende voorwaarden direct per e-mail. Daarin staat exact beschreven wat de afspraken zijn.

date_range

14 dagen respijt

Na ontvangst van de bevestiging heeft u 14 dagen bedenktijd. In die periode kunt u van de overeenkomst afzien zonder dat dit u geld kost.

assignment_returned

Wij beëindigen uw huidige energiecontract

ENGIE beëindigt het lopende contract dat u met uw huidige energieleverancier heeft. De levering van stroom gaat gewoon door, u komt nooit zonder te zitten.

dvr

Meterstanden doorgeven via internet

ENGIE heeft uw meterstanden nodig. Heeft u een slimme meter? Dan gaat dat vanzelf. Zo niet, dan vragen wij u om uw meterstanden via internet op te geven.

check

Overstap geslaagd

U bent van harte welkom bij ENGIE en gebruikt voortaan volledig duurzame energie!

bigbagstore

Schone energie uit eigen polder

Samen met de vijf bedrijven uit de Noordoostpolder maakt ENGIE duurzame energie uit eigen polder beschikbaar voor u. Lees de verhalen van ondernemers bij u uit de buurt.


Lees de verhalen

Kies voor 100% groen

Overstappen op Zon uit de Noordoostpolder betekent dat u kiest voor betaalbare zonne-energie uit eigen regio. Goed voor uw zakelijke energiekosten en voor de wereld van nu en morgen. Bovendien ziet u op elk gewenst moment hoeveel u verbruikt, zodat u heel makkelijk kunt besparen.

Veelgestelde vragen

Hoe stap ik over?

Komt de stroom die ik geleverd krijgt wel echt uit mijn eigen regio?

Hoe levert ENGIE de stroom aan mij?

Dit is energie uit de Noordoostpolder

  • Bijdragen aan een schone toekomst voor onze wereld
  • Zonne-energie uit eigen polder voor u

Over ENGIE

  • Zorgeloos overstappen
  • Schone energie aan het pand geleverd
  • Voor vragen staat onze Ondernemersdesk staat voor u klaar

Positief kiezen voor u én de wereld

Doe mee in de energietransitie en zet samen met ENGIE de stap vooruit. Samen zorgen we voor een positieve beweging.

Bereken hier uw voordeel