Menumenuclose

100% Nederlandse zonne-energie

Duurzame zonne-energie, lokaal opgewekt

Alle stroom van ENGIE wordt opgewekt in de natuur. Dat doen we in onze eigen, lokale zonneparken. Of met zonnepanelen op de daken van ondernemers en particulieren die klant zijn bij ENGIE en meer stroom opwekken dan ze zelf verbruiken.

Uw zonne-energie komt bijvoorbeeld uit Burgum, één van onze vijf bronnen. Maar in de toekomst zullen nog meer bronnen volgen. Want zo creëren we samen een positieve bijdrage aan een betere wereld én zorgen we dat duurzaam ondernemen ook voor u aantrekkelijk blijft.

Stroom uit eigen bron

Zelf zonne-energie opwekken? Kies dan voor zonnepanelen op uw eigen dak. Wij denken met u mee en kijken graag samen of dit interessant is voor u.

Zonne-energie uit Burgum

  • Lokaal opgewekt in Friesland
  • 100% groene stroom
  • Met CO2 gecompenseerd gas

Zonne-energie uit IJsselmuiden

  • Lokaal opgewekt in Overijssel
  • 100% groene stroom
  • Met CO2 gecompenseerd gas

Zonne-energie van de Noordoostpolder

  • Lokaal opgewekt in Flevoland
  • Door diverse ondernemers
  • Met CO2 gecompenseerd gas

Uw groene bron gekozen, en dan?
Creëer uw ideale WinWerkSituatie

Als u de energiebron heeft gekozen, is de kracht van besparen de combinatie van duurzame investeringen. Klein of groot: u bespaart energie. Denk bijvoorbeeld eens aan isolatie of LED verlichting

Bekijk alle energieproducten

Samenwerking Trees4all en ENGIE

Samen werken we aan een groener Nederland

De CO2-uitstoot van uw onderneming zo laag mogelijk houden, dat vinden wij belangrijk! Daarom doen wij namens alle klanten die kiezen voor ENGIE Opgewekt met gas een donatie aan Stichting Trees for All. Zij planten hiermee bomen, in Nederland én wereldwijd. Bomen die CO2 omzetten in gezonde zuurstof. Een deel van deze bomen planten we samen met onze klanten tijdens de jaarlijkse ENGIE Boomplantdag. Zo maken we samen onze wereld weer een beetje groener en gezonder!
Ondernemersdesk

Vragen of liever persoonlijk advies?

Heeft u vragen of wilt u liever persoonlijke advies? Vraag dan onze Ondernemersdesk een offerte voor u te maken of neem telefonisch contact op. De Ondernemersdesk is op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 088 444 66 50 (lokaal tarief).

Ga naar de ondernemersdesk