Menumenuclose

Mkb energie

Mkb energie is anders dan 'gewone' energie. Het energieverbruik van het gemiddelde midden- en kleinbedrijf ligt namelijk vaak hoger dan het verbruik van een huishouden. Door voor de zakelijke energie van ENGIE te kiezen, kunt u een hoop geld besparen én iets teruggeven aan de wereld.

Voordelige groene energie voor het mkb

Met mkb energie van ENGIE kiest u niet alleen voor voordelige energie op de zaak, maar ook voor groene stroom en een schoner milieu.

Benieuwd hoe laag (en groen!) uw maandelijkse energiekosten voor uw bedrijf kunnen zijn? Bereken nu direct uw zakelijke energiekosten bij ENGIE en ontdek wat u kunt besparen!

Voordelen van ENGIE's mkb energie

BTW terugvragen

Niet alleen onze scherpe tarieven, maar ook de fiscale voordelen maken het aantrekkelijk om mkb energie bij ons af te nemen. Als u uw energie zakelijk gebruikt, mag u namelijk de BTW die u hierover betaalt terugvragen bij de belastingaangifte. Dit kunt u gemakkelijk zelf doen met onze jaarnota met aparte BTW-specificatie.

Kosten aftrekken van uw winst

U mag uw zakelijke energiekosten aftrekken van uw winst wanneer u aangifte doet van uw inkomstenbelasting. Dit maken wij eenvoudig voor u met onze jaarnota per kalenderjaar.

Ik wil energie voor het mkb afnemen

Als zzp'er of mkb'er kunt zich op verschillende manieren aanmelden voor het afnemen van onze mkb energie. Dit kan snel en eenvoudig online: uw aanmelding wordt dan direct in ons systeem verwerkt. Twijfelt u over welk contract het beste bij uw onderneming past? Onze ondernemersdesk adviseert u graag om uw energie zakelijk optimaal te benutten.

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2721+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom