Een laadpaal bij uw bedrijf

Rijdt uw bedrijf al elektrisch of bent u dat van plan? Of heeft u veel bezoekers met elektrische auto’s? Dan heeft u één of meerdere laadstations nodig. De stroomvoorziening van uw bedrijf moet daarvoor wel geschikt zijn of geschikt worden gemaakt. Dus wilt u installatie door een specialist met ervaring.

Laadpaal nodig? direct informatie aanvragen

EV-Box: de beste laadoplossingen

Het Nederlandse bedrijf EV-Box is met 30.000 laadstations marktleider in Europa. U kent misschien de karakteristieke LED-ring van deze laadstations. Deze palen of muurstations zijn via eenvoudige maar geavanceerde software door uzelf te beheren. Zo zijn bijvoorbeeld de verrekening van de laadkosten, de lichtsterkte van de LED-ring en meer voorkeuren instelbaar vanaf uw smartphone, tablet en laptop.

Welke laadpaal?

Alles hangt af van uw keuze, mogelijkheden en budget. Wilt u snel of langzaam laden? Welk type auto’s? Wilt u een laadstation op een paal of aan de muur? Hoeveel kabels heeft u nodig? Hoeveel aansluitingen? Wilt u het eigen bedrijfslogo op het laadstation? Onze technische partner ENGIE Services adviseert en helpt u graag. Met levering en installatie, en na plaatsing met service en onderhoud.

Meer over de laadstations vindt u in de Veelgestelde vragen.

EV-Box BusinessLine

Elektrisch rijden en laden

Elektrisch rijden heeft de toekomst. In 2020 moeten in ons land 200.000 elektrische auto’s rijden. Het Nederlandse bedrijfsleven heeft daarin een belangrijke rol. Daarom biedt de overheid bedrijven al een aantal jaren flinke fiscale voordelen op elektrisch rijden.

Meer weten?

Vul dan dit formulier in. Het verplicht u nog tot niets.

Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren