Menumenuclose

Professioneel advies op maat

Sluit u een driejarig energiecontract bij ons af met 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas? Dan profiteert u niet alleen van onze scherpe tarieven, maar krijgt u ook € 400,- korting op de ENGIE BespaarScan.

Met de BespaarScan ontdekt u welke duurzame maatregelen écht interessant zijn voor uw bedrijf. Want dat zonnepanelen, LED verlichting en isolatie uw energiekosten verlagen, is inmiddels wel bekend. Onze energieadviseur komt langs voor een uitgebreide analyse van uw pand en stelt een adviesrapport voor u op: welke maatregelen passen bij uw onderneming en waar kunt u het beste mee beginnen? Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

Mogen wij u opnieuw verwelkomen als klant? Dan is de BespaarScan voor u slechts € 499,- i.p.v. € 899,-! Meer weten? Neem contact op met onze Ondernemersdesk.

Meer over de BespaarScan

ENGIE BespaarScan

  • Scan op locatie door professionele energieadviseur
  • Rapport met overzicht van alle interessante maatregelen, investeringen, energiebesparing, terugverdientijd en mogelijke subsidies
  • Advies over volgorde maatregelen
  • Persoonlijke terugkoppeling: telefonisch of op locatie
  • Eventuele begeleiding bij opvoer in het eLoket van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • Slechts € 499,- i.p.v. € 899,- als u opnieuw klant wordt bij ENGIE

Vraag een offerte aan

Een adviesrapport op maat

Onderdeel van de ENGIE BespaarScan is een uitgebreid adviesrapport, specifiek voor uw bedrijf. Compleet met een goed beeld van uw energieverbruik in vergelijking met anderen, een uitgebreid overzicht van voor u interessante maatregelen met de benodigde investeringen, terugverdientijd én mogelijke subsidies. 

We zijn heel nieuwsgierig om van professionals te horen wat er allemaal mogelijk is.
(Ruud van Eijl, Eijgen Financel)

Hoe gaat de energiescan voor uw bedrijf in zijn werk?

insert_chart_outlined

Ontvangst adviesrapport

Per e-mail ontvangt u het adviesrapport met alle interessante maatregelen.  

people

Persoonlijke toelichting

We nemen het adviesrapport graag met u door. Natuurlijk heeft u alle ruimte om vragen te stellen.

screen_share

Rapportage eLoket

Besparings- en informatieplicht? Wij helpen graag bij de opvoer in het eLoket. 

Energiebespaar- en informatieplicht?

Verbruikt u meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3? Dan is de kans groot dat u verplicht moet besparen en vóór 1 juli 2019 moest melden welke maatregelen u heeft genomen of gaat nemen. Deadline gemist? Doe de melding dan zo snel mogelijk. Lees meer

Met de ENGIE BespaarScan heeft u alles bij de hand om aan de informatieplicht te voldoen. En wilt u dat wij de melding verzorgen? Geen probleem, dat kan tijdens het persoonlijke terugkoppelingsgesprek.

Vraag een offerte aan

Regelingen en subsidies

In het uitgebreide adviesrapport van de BespaarScan komen ook subsidiemogelijkheden aan bod. Onze energieadviseur geeft aan welke subsidies u eventueel financieel voordeel kunnen bieden. Zo kunt u uw investering verlagen en wordt energie besparen éxtra aantrekkelijk! Wij hebben de belangrijkste regelingen en subsidies alvast voor u op een rijtje gezet. 

Meer over subsidies en regelingen

Ondernemersdesk

Wij staan voor u klaar

Vragen over uw contract, energie besparen, de wettelijke verplichtingen of een vrijblijvende offerte op maat? Wij denken mee en gaan graag voor u aan de slag. Bel ons op 088 444 66 50 (lokaal tarief). Een appje sturen via 06 - 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEenergieNL kan natuurlijk ook! 

Helaas is de wachttijd op dit moment langer dan u van ons gewend bent. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. U kunt natuurlijk ook inloggen via MijnENGIE of de app bekijken om het antwoord op uw vraag te vinden. 

Ondernemersdesk