Menumenuclose

Scherpe tarieven én 100% Nederlandse zonne-energie

Sluit u een driejarig energiecontract bij ons af met 100% Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas? Dan profiteert u niet alleen van onze scherpe tarieven, maar draagt u ook bij aan de verduurzaming van Nederland. Onze zonne-energie wordt namelijk opgewekt in onze eigen, lokale zonneparken. Of met zonnepanelen op de daken van andere ondernemers die de groene stroom terugleveren. Bij ENGIE maakt u dus écht het verschil.

Stap weer over naar ENGIE

"Hoe laat ik mijn omgeving zien dat ik duurzaam onderneem?"

Duurzaam ondernemen is goed voor het milieu, maar straalt ook goed af op uw onderneming. Wij helpen u graag om het duurzame karakter van uw onderneming te onderstrepen. Bij ons krijgt u daarom een uniek groencertificaat en een 100%-groene-stroom-sticker. Hiermee creëert u een goede én groene eerste indruk. En het zijn dankbare gespreksstarters: het certificaat en de sticker dragen op een sympathieke manier bij aan uw duurzame imago.

Ontvang een eerste sticker als ENGIE klant.

Verzekerd tegen prijsstijgingen

Stapt u weer over naar ENGIE? Dan is dit het moment om de huidige tarieven vast te zetten. Zo bent u langere tijd verzekerd tegen prijsstijgingen én profiteert u van 100% Nederlandse zonne-energie. Overstappen is heel eenvoudig. U hoeft zich alleen maar aan te melden en wij regelen de rest. Klanten beoordelen ons niet voor niets met een 8,4!

Benieuwd naar uw maandbedrag? Bereken het eenvoudig zelf binnen 1 minuut en ontdek wat u bespaart als u overstapt. Liever persoonlijk contact? Bel dan met onze collega’s van de Ondernemersdesk, zij helpen u graag.

Zo makkelijk is overstappen naar ENGIE

mail_outline

Directe bevestiging

U ontvangt de bevestiging van de overeenkomst en de voorwaarden meteen per e-mail. Zo weet u precies wat er is afgesproken.

highlight_off

Wij zeggen uw huidige contract op

Wij nemen contact op met uw huidige leverancier om uw contract op te zeggen. U zit nooit zonder energie, gegarandeerd.

dvr

Online meterstanden doorgeven

U ontvangt een bericht van ons als wij uw meterstanden nodig hebben. Behalve als u een slimme meter heeft: dan ontvangen wij deze automatisch.

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2683+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom
Ondernemersdesk

Wij staan voor u klaar

Vragen over uw contract, energie besparen, de wettelijke verplichtingen of een vrijblijvende offerte op maat? Wij denken mee en gaan graag voor u aan de slag. Bel ons op 088 444 66 50 (lokaal tarief). Een appje sturen via 06 - 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEenergieNL kan natuurlijk ook! 

Helaas is de wachttijd op dit moment langer dan u van ons gewend bent. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. U kunt natuurlijk ook inloggen via MijnENGIE of de app bekijken om het antwoord op uw vraag te vinden. 

Ondernemersdesk