Menumenuclose

100% groene stroom en CO2 gecompenseerd gas

Profiteer ook van de huidige lage tarieven.

Offerte aanvragen

Duurzaam en voordelig ondernemen

De eerste stap naar de ideale WinWerkSituatie is kiezen voor 100% groene stroom tegen scherpe tarieven. Goed voor het milieu én voor uw zakelijke kosten. De energie van ENGIE is 100% groen en wordt opgewekt in de natuur, door bijvoorbeeld zonnepanelen. En ons gas is CO2-gecompenseerd via ons eigen Gold Standard cookstoves project in Eritrea. Zo dragen wij bij aan een betere wereld. Al dat groen kost niets extra. Sterker nog, meestal zijn wij voordeliger dan andere leveranciers. Dat is het voordeel van een van ’s werelds grootste. Met ENGIE onderneemt u dus milieuvriendelijk én voordelig! Win-win dus.

Zonnepanelen voor ondernemers zeer interessant.

Alles uit de zon halen #ChallengeAccepted

De zon werkt voor iedereen, ook voor ondernemers. Daarom halen we bij ENGIE alles uit de zon. Dat doen we door zonne-energie op te wekken in onze eigen, lokale zonneparken. Zo kunt u gebruikmaken van 100% Nederlandse groene stroom. En ook nog eens tegen een scherp tarief! Meer weten?

Laat de zon voor u werken

De voordelen van 100% groen

 • U weet precies waar uw energie vandaan komt
 • 100% groene stroom
 • CO2 gecompenseerd gas
 • Persoonlijk groencertificaat
 • Speciale Ondernemersdesk
Bereken uw maandbedrag

Uw Groencertificaat: hét bewijs dat u duurzaam onderneemt

Als u kiest voor de 100% groene stroom en of CO2 gecompenseerd gas van ENGIE, ontvangt u een persoonlijk Groencertificaat. Hiermee laat u aan uw bezoekers, klanten en medewerkers zien dat ook u milieuvriendelijk onderneemt. Met uw keuze zet u namelijk een belangrijke stap in de verduurzaming van uw bedrijf. En dat mag gezien worden.

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2721+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom

Inzicht met MijnENGIE

Met de gratis ENGIE-app heeft u altijd grip op uw energie. In duidelijke grafieken ziet u hoe het staat met uw verbruik, de kosten en of het termijnbedrag nog wel bij u past.

En u ziet precies hoeveel u per jaar, maand en dag verbruikt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. En wilt u besparen op uw verbruik en kosten? Dan adviseren wij daar graag bij!

Meer informatie

Zakelijke energie

Ook besparen op energieverbruik?

Wilt u niet alleen een scherp tarief, maar ook besparen op uw verbruik? Wij helpen u graag om duurzamer te ondernemen. Ontdek onze zeven bespaartips in de gratis whitepaper.

Download whitepaper

Ondernemersdesk

Wij staan voor u klaar

Vragen over uw contract, energie besparen, de wettelijke verplichtingen of een vrijblijvende offerte op maat? Wij denken mee en gaan graag voor u aan de slag. Bel ons op 088 444 66 50 (lokaal tarief). Een appje sturen via 06 - 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEenergieNL kan natuurlijk ook! 

U kunt natuurlijk ook inloggen via MijnENGIE of de app bekijken om het antwoord op uw vraag te vinden. 

Ondernemersdesk