Onze duidelijke en voordelige energietarieven

Wat voor uw situatie de exacte tarieven zijn, is afhankelijk van de regio waarin u woont en wat u aan stroom -en gas verbruikt. Vul uw adres, verbruik en gewenste looptijd in en bekijk de energietarieven voor uw situatie.

Bereken uw energietarieven
Tarieven ENGIE 2017 zakelijk

Hoe zitten uw energietarieven in elkaar?

Dat leggen we graag uit. Leveringskosten zijn de kosten voor uw verbruik van gas en/of elektriciteit. Energie die u helpt om comfortabel te wonen. Daarnaast bestaan energiekosten uit overheidsheffingen en netbeheerkosten. Voor uw gemak ontvangt u hiervoor één energierekening van ENGIE en dragen wij een deel af aan de overheid en uw netbeheerder.

Leveringskosten

De prijs per kWh (elektriciteit) of per m3 (gas) vermenigvuldigd met uw verbruik. Plus een vast bedrag per jaar (€44,53).

Netbeheerkosten

De kosten voor aanleg en onderhoud van stroomkabels en gasleidingen naar uw meterkast en de huur van uw meters.

Overheidsheffingen

U betaalt Energiebelasting, Opslag Duurzame Energie en btw. Deze heffingen zijn gelijk voor iedereen en worden jaarlijks vastgesteld.

Eenvoudig een offerte aanvragen

Besteed u liever uw kostbare uren aan uw onderneming? Dat begrijpen wij! Vraag eenvoudig een offerte aan en u ontvangt een totaalplaatje van ons per e-mail. Heeft u liever telefonisch contact? Laat dan hier uw gegevens achter en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Offerte aanvragen
closeDeze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren