Menumenuclose

Energieleverancier zakelijk

Iedere ondernemer is anders. Wij begrijpen dan ook dat niet elke ondernemer hetzelfde energiecontract nodig heeft. Als energieleverancier bieden wij zakelijk Nederland daarom oplossingen afgestemd op uw energieambities. Dat doen we bijvoorbeeld door standaard een kortingstarief te hanteren voor ondernemers. Stap nu over met uw bedrijf en gun uzelf een meevaller op de zakelijke energierekening.

Voordelige tarieven en 5% korting op stroom

Stroom en gas afnemen bij dé zakelijke energieleverancier gaat snel en simpel: uw online aanmelding wordt direct in ons systeem verwerkt. Zo profiteert u zo snel mogelijk van uw energie op de zaak. Benieuwd naar wat u daarvoor maandelijks betaalt? Bereken direct uw zakelijke energiekosten!

Scherpe één- en driejarige contracten voor MKB en ZZP

Als u veel energie verbruikt wilt u natuurlijk een aantrekkelijk en scherp energiecontract. Een energieleverancier vinden die zakelijk goed bij u past kan dan lastig zijn. ENGIE is specialist in energie voor de zakelijke markt. Samen met u gaan we in gesprek over uw ambities op het gebied van energie, alvorens we een offerte voor u opstellen. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een scherp aanbod, maar ook van groene, duurzame energie. Zo helpt u om Nederland een stukje groener te maken!

grootzakelijk engie b2b maatwerk energie

Ook maatwerk voor de grootverbruiker

Verbruikt uw bedrijf meer dan 50.000 kWh per jaar? Ook dan bieden wij maatwerk.
 • Maandelijks achteraf uw daadwerkelijke verbruik betalen.
 • Aparte facturen voor verbruik en netbeheerkosten.
 • Flexibele voorwaarden.
naar engie grootzakelijk

Liever een offerte voor uw zakelijke energie?

Bent u op zoek naar een zakelijke energieleverancier die u verder helpt? Ontdek wat ENGIE u kan bieden! Vraag een adviesgesprek aan met onze Ondernemersdesk, dan helpen wij u om het energieproduct te vinden dat bij uw bedrijf past. Op basis van uw wensen stellen wij vervolgens een vrijblijvende maatwerk offerte voor u op. Deze ontvangt u direct via e-mail zodat u rustig de offerte kunt doornemen.

Offerte aanvragen

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,2
  Gemiddeld cijfer
 • 94%
  Beveelt ons aan
 • 2721+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom