Menumenuclose

Zonnepanelen op uw dak? Lees waar te beginnen

Bent u klaar voor de zon? Creëer uw ideale WinWerkSituatieBent u klaar voor de zon?

Ze gaan als warme broodjes over de toonbank: zonnepanelen. Logisch, want met zonnepanelen op uw dak wekt u uw eigen groene energie op. Lokalere groene stroom bestaat niet! Maar het is niet de enige manier om energiebewust te werken. Sterker nog, soms kunt u beter eerst andere stappen zetten voordat u uw eigen energieleverancier wordt. En die stappen zijn makkelijker dan u denkt!

Kleine duurzame stappen

Bij duurzaamheid denkt u misschien direct aan zonnepanelen. Vanzelfsprekend, want zo kun u uw eigen energie opwekken, kosten besparen en de CO2-uitstoot van uw bedrijf beperken. En de huidige regelingen en subsidies maken zonnepanelen op dit moment éxtra interessant. Toch blijft het een flinke investering waar veel bij komt kijken. Onze Ondernemersdesk adviseert daarom altijd om eerst te kijken of u uw energieverbruik kunt verlagen. Dan haalt u het maximale rendement uit uw zonnepanelen.

Lees verder

Ondernemers weten soms niet waar ze moeten beginnen met verduurzamen. Ik krijg terug van ondernemers dat ze er veel over horen of lezen in de media. Maar wat is nu de juiste keuze op het juiste moment? Dat is voor elk bedrijf anders. Door de tijd die mijn collega’s en ik voor ze nemen kunnen we ondernemers écht op weg helpen. 
Lees het blog van Pepijn

ENGIE: wereldwijd de grootste investeerder in duurzame energie

En daar zijn we trots op. We zijn actief in 70 landen en ook in Nederland dragen we ons steentje bij. Als enige energiemaatschappij in Nederland staat ENGIE daarom op de internationale A lijst met pioniers op het gebied van klimaatverbetering. Zonder onze klanten was dit nooit gelukt, want zij helpen ons het verschil te kunnen maken. Leer ons ook beter kennen en ga samen met ons aan de slag!

Samen energie besparen

  • 26%
    Besparing door isolatie
  • 7 jaar
    Terugverdientijd zonnepanelen
  • 65%
    Besparing op lichtkosten met LED

Klaar voor de zon? 
Doe de ZonneCheck!

Wilt u weten of uw onderneming klaar is voor de zon?

Doe de duurzaamheidsscan en maak een afspraak met een van onze adviseurs om meer te besparen op uw energiekosten.

Start de ZonneCheck