Menumenuclose

Besparen: ook interessant voor zzp'ers

Creëer uw ideale WinWerkSituatie

Ontdek wat u kunt besparen

Bespaar op uw energieverbruik en -kosten

Als zzp’er bent u waarschijnlijk druk genoeg. En besparen heeft misschien niet de hoogste prioriteit. Toch kan dit interessant zijn. Ook als uw verbruik niet zo hoog is. U heeft namelijk wel de hele dag verlichting aan staan. En verwarming of airco. Dan wordt het al sneller interessant om te besparen, eventueel met energiebesparende producten. U verlaagt uw kosten én draagt u bij aan een beter milieu. Een win-win situatie. Dat noemen we bij ENGIE een WinWerkSituatie.

Creëer ook als zzp’er uw ideale WinWerkSituatie

Uw ideale WinWerkSituatie creëert u zelf en u bepaalt zelf uw volgende stap. Is dat voordelige groene energie, de ENGIE-app, LED-verlichting, isolatie of toch zonnepanelen? Natuurlijk denken wij met u mee. Want wij weten welke uitdagingen u heeft en hebben de oplossingen paraat. Samen gaan we aan de slag en kijken we wat het beste bij u én uw onderneming past. 
 

Bekijk energiebesparende producten

Bekijk het voordelige aanbod

Voordelig energiecontract afsluiten

Het ligt voor de hand: hoe lager uw energietarief, hoe lager uw energiekosten zijn. Let daarbij ook op de service die u krijgt. U bespaart veel tijd als u direct contact kunt opnemen met deskundige medewerkers. Bij ENGIE hebben wij daarom een speciaal telefoonnummer voor de Ondernemersdesk. Hier zitten specialisten die graag al uw vragen beantwoorden.

Bereken uw maandbedrag

Verminder uw verbruik

Als zzp'er heeft u het energieverbruik voor een groot gedeelte in eigen hand. Misschien kent u zelf wel een aantal kleine bespaartips die u zelf kunt doen zoals apparaten niet op stand-by laten staan of de opladers na gebruik uit het stopcontact halen. Er zijn natuurlijk ook grotere besparingen en daarbij helpen wij u graag. Wij hebben een aantal partners geselecteerd op kwaliteit en expertise. Bij ons kunt u vrijblijvend en gratis advies aanvragen van deze partners.

Gratis advies aanvragen

LED verlichting

De komende 20 jaar geen lampen meer vervangen.
Lees verder

Isolatie

Met een terugverdientijd tussen de 5 en 8 jaar.
Lees verder

Nest Thermostat E

Creëer inzicht in uw energieverbruik met de Nest Thermostat E.
Lees verder

ENGIE Wijzer

Creëer uw ideale WinWerkSituatie

Werkt u vanuit huis? Ontdek dan met de ENGIE Wijzer welke besparende mogelijkheden passen bij uw situatie. Het geeft een overzichtelijk beeld van alle kosten en wat ze opleveren. Of u nou energie gaat besparen of opwekken. Het is goed voor het milieu en u verlaagt uw zakelijke kosten.

Doe de check

Meer inzicht met de ENGIE-app

Inzicht maakt u meer bewust van uw energieverbruik. Zzp’ers die zich hiervan bewust zijn, gaan automatisch minder energie verbruiken. U zult merken dat u overbodige verlichting uitzet, apparaten ’s avonds volledig uitschakelt en let op de verwarming. De ENGIE-app maakt het u makkelijk. Dankzij handige grafieken ziet u snel hoeveel energie u verbruikt.

Meer over de ENGIE-app

Subsidies en regelingen voor zzp’ers

Wilt u als zzp’er investeren in energiebesparende maatregelen? En wilt u weten of u recht heeft op subsidies en regelingen voor belastingaftrek? Vraag dit dan na bij uw belastingadviseur en de gemeente. Veel hangt af van uw werklocatie. U heeft advies nodig die precies past bij uw situatie.

Neem contact op met uw belastingadviseur

Vraag informatie bij uw gemeente

Duurzame oplossingen voor ZZP'ers

Ondernemersdesk

Heeft u nog vragen over energie besparen als zzp’er?

Neem dan contact op met een van de experts van onze Ondernemersdesk.

De Ondernemersdesk is op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 088 444 66 50 (lokaal tarief).

Ondernemersdesk

Energie besparen voor alle branches

Iedere branche is anders. Daarom geven wij per branche een aantal handige bespaartips! Hieronder een overzicht van alle branches.

Detailhandel

Volop kansen om te besparen!

Bekijk kansen

Agrarisch

Werkt uw bedrijf dagelijks met energie?

Bespaar nu

Kantoren

Bruist uw bedrijf van de energie?

Bespaar nu

Sportclubs

Energie besparen bij uw sportvereniging?

Lees verder

Vastgoed

Optimaal en duurzaam beheer

Bekijk kansen

Groothandel

Energie besparen als groothandel?

Lees meer

Horeca

Geef al uw gasten energie

Meer informatie

ZZP

Als zzp'er is besparen ook interessant

Ontdek meer

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren