Menumenuclose

Energie besparen voor bedrijven

Wat positief dat u energie wilt besparen voor uw bedrijf. U verlaagt uw kosten én draagt bij aan een beter milieu. Win-win dus. Dat noemen we bij ENGIE een ideale WinWerkSituatie. En duurzaam ondernemen is helemaal niet zo ingewikkeld. Hier vindt u praktische tips waarmee u direct aan de slag kunt.

Aan de slag met energie besparen

Ieder bedrijf en iedere branche is anders. Dat betekent ook dat er per bedrijf andere bespaarmogelijkheden zijn. Daarom geven wij voor elke branche een aantal handige bespaartips, met bijpassende energiebesparende producten. Zo kunt u denken aan zonnepanelen of LED verlichting.

Bekijk energiebesparende producten

Horeca

Creëer maximaal comfort en sfeer voor uw gasten

Groothandel

Van LED verlichting tot zonnepanelen

Detailhandel

Volop kansen om energie te besparen

Agrarisch

Er zijn veel mogelijkheden als u dagelijks werkt met energie

ZZP-ers

Een kleine besparing kan al een groot verschil maken

Kantoren

Laat het kantoor bruisen van de energie

Sportclubs

Meer energie met sporten, meer energiebesparing

Vastgoed

Uw panden optimaal en duurzaam beheren

Producten

Ontdek onze duurzame producten voor ondernemers

Energiebesparing bij Busscher

Groothandel Busscher was een van de eerste Nederlandse ondernemingen met een dak vol zonnepanelen. Busscher, oorspronkelijk een turfhandel en nu groothandel in aanhangwagenonderdelen, is al sinds 1946 bezig met energie. Hun nieuwe bedrijfshal krijgt naast zonnepanelen ook de beste isolatie, ledverlichting en warmtepompen.
Men dient eerst te isoleren en dan pas andere stappen te ondernemen.

Lees het verhaal van Busscher

Kies voor 100% groene stroom en CO2 gecompenseerd gas

Het ligt voor de hand: hoe lager uw energietarief, hoe lager uw energiekosten zijn. Kiest u daarbij voor 100% groene stroom en of CO2 gecompenseerd gas, dan bent u ook nog duurzaam bezig. Een ideale WinWerkSituatie dus. Bij ENGIE weet u altijd waar uw energie vandaan komt en kunt u rekenen op scherpe tarieven.

Bereken uw energiekosten

Wet milieubeheer. Moet u besparen op uw energiekosten?

Energie besparen: soms verplicht

Verbruikt u meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3? Dan is de kans groot dat u verplicht energie moet besparen en vóór 1 juli 2019 moet melden welke maatregelen u heeft genomen of gaat nemen.
Geen idee waar u moet beginnen? Of zelf geen tijd om aan de slag te gaan? Laat onze energieadviseurs u helpen met een BespaarCheck of BespaarScan. Zo is de informatieplicht een fluitje van een cent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Meer info over verplicht besparen
Zakelijke energie

Gratis tips om energie te besparen

In ons veelgelezen whitepaper zetten wij zeven bespaartips op een rij. Wilt u weten hoe u als ondernemer energie kunt besparen? Download dan nu het gratis whitepaper.

Download whitepaper

Ondernemersdesk

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag met onze kennis en expertise. Want wij weten precies welke uitdagingen u heeft. Samen gaan we aan de slag en zoeken we slimme oplossingen die bij uw bedrijf passen.

De Ondernemersdesk is op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 088 444 66 50 (lokaal tarief).

Ondernemersdesk

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren