Menumenuclose

Is uw onderneming klaar voor de zon?

Wat positief dat u energie wilt besparen voor uw bedrijf. U verlaagt uw kosten én draagt bij aan een beter milieu. Win-win dus. Dat noemen we bij ENGIE een ideale WinWerkSituatie. En duurzaam ondernemen is helemaal niet zo ingewikkeld. Hier vindt u praktische tips waarmee u direct aan de slag kunt.

Aan de slag met energie besparen

Ieder bedrijf en iedere branche is anders. Dat betekent ook dat er per bedrijf andere bespaarmogelijkheden zijn. Daarom geven wij voor elke branche een aantal handige bespaartips, met bijpassende energiebesparende producten. Zo kunt u denken aan zonnepanelen of LED verlichting.

Bekijk energiebesparende producten

Profiteer nu van 10 jaar lang zongarantie bij ENGIE

Altijd ZONdag met ENGIE ZonGarantie

Als ondernemer wilt u zeker zijn van het rendement van uw investering. Met ENGIE ZonGarantie is er geen wolkje aan de lucht. Voordat u start met energie opwekken, rekent onze partner Sungevity uw jaarlijkse opbrengst uit. Blijkt aan het einde van het jaar uw opbrengst minder dan verwacht? Dan krijgt u het verschil in euro’s van ons terug. Tien jaar lang! Zo worden ook dagen zonder zon, waardevolle ZONdagen.

Horeca

Creëer maximaal comfort en sfeer voor uw gasten

Groothandel

Van LED verlichting tot zonnepanelen

Detailhandel

Volop kansen om energie te besparen

Agrarisch

Er zijn veel mogelijkheden als u dagelijks werkt met energie

ZZP-ers

Een kleine besparing kan al een groot verschil maken

Kantoren

Laat het kantoor bruisen van de energie

Sportclubs

Meer energie met sporten, meer energiebesparing

Vastgoed

Uw panden optimaal en duurzaam beheren

Producten

Ontdek onze duurzame producten voor ondernemers

Energiebesparing bij Busscher

Groothandel Busscher was een van de eerste Nederlandse ondernemingen met een dak vol zonnepanelen. Busscher, oorspronkelijk een turfhandel en nu groothandel in aanhangwagenonderdelen, is al sinds 1946 bezig met energie. Hun nieuwe bedrijfshal krijgt naast zonnepanelen ook de beste isolatie, ledverlichting en warmtepompen.
Men dient eerst te isoleren en dan pas andere stappen te ondernemen.

Lees het verhaal van Busscher

Kies voor 100% groene stroom en CO2 gecompenseerd gas

Het ligt voor de hand: hoe lager uw energietarief, hoe lager uw energiekosten zijn. Kiest u daarbij voor 100% groene stroom en of CO2 gecompenseerd gas, dan bent u ook nog duurzaam bezig. Een ideale WinWerkSituatie dus. Bij ENGIE weet u altijd waar uw energie vandaan komt en kunt u rekenen op scherpe tarieven.

Bereken uw energiekosten

Energie besparen: soms verplicht

Minder energie verbruiken. Het is goed voor het milieu én een mooie manier om uw zakelijke kosten te verlagen. Omdat de overheid de CO2-uitstoot wil verlagen, zijn sommige ondernemers verplicht om maatregelen te nemen. Natuurlijk hebben wij uitgezocht welke verplichtingen er zijn en hebben we deze voor u op een rijtje gezet. Zo weet u snel waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. 

Ontdek of u maatregelen moet nemen
Zakelijke energie

Gratis tips om energie te besparen

In ons veelgelezen whitepaper zetten wij zeven bespaartips op een rij. Wilt u weten hoe u als ondernemer energie kunt besparen? Download dan nu het gratis whitepaper.

Download whitepaper

Ondernemersdesk

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag met onze kennis en expertise. Want wij weten precies welke uitdagingen u heeft. Samen gaan we aan de slag en zoeken we slimme oplossingen die bij uw bedrijf passen.

De Ondernemersdesk is op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 088 444 66 50 (lokaal tarief).

Ondernemersdesk

Klaar voor de zon? 
Doe de ZonneCheck!

Wilt u weten of uw onderneming klaar is voor de zon?

Doe de duurzaamheidsscan en maak een afspraak met een van onze adviseurs om meer te besparen op uw energiekosten.

Start de ZonneCheck

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren