Menumenuclose

Onze klantbeoordelingen   

 • 8,4
  Gemiddeld cijfer
 • 96%
  Beveelt ons aan
 • 2245+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroomEnergiebewust werken

Creëer uw ideale situatie

Nog slimmer omgaan met energie. Het is goed voor het milieu en voor u. Een win-win-situatie dus. Bij ENGIE noemen we dat een WinWerkSituatie. Uw ideale WinWerkSituatie creëert u zelf, maar wij helpen u er graag bij. Want wij weten precies welke energie-uitdagingen u de komende tijd heeft en hebben de oplossingen paraat. Samen gaan we aan de slag en kijken we wat het beste bij u én uw onderneming past. Zo maken we ondernemen een stuk aantrekkelijker en dragen we samen bij aan een duurzamere wereld. 

Download de gratis whitepaper

100% groene stroom met extra ondernemersvoordeel

Het ligt voor de hand: hoe lager uw energietarief, hoe lager uw energiekosten zijn. De eerste stap naar de ideale WinWerkSituatie is daarom kiezen voor 100% groene stroom tegen scherpe tarieven. Special voor ondernemers is er ondernemersvoordeel. Scherpe tarieven en een zeer professionele klantenservice.

Bereken direct uw maandbedrag   Vraag een offerte aan

LED verlichting

Ontdek nu 8 voordelen van LED verlichting
Cadeau

Nest Thermostat E

U ontvangt de Nest Thermostat E bij een vierjarige overeenkomst

Isolatie

Meer comfort en lagere energiekosten

Inzicht in uw verbruik via MijnENGIE en de ENGIE-app

In MijnENGIE en met onze handige app regelt u zelf uw energiezaken. Waar en wanneer u wilt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Krijg inzicht in uw verbruik, wijzig uw gegevens en ontdek eenvoudig of u nog goed zit met uw termijnbedrag.

Speciaal voor zakelijke klanten: de Ondernemersdesk

Onze klantenservice voor zakelijke klanten heet de Ondernemersdesk. Bemand door collega’s met verstand van uw (energie)zaken. Bij vragen helpen ze u graag en voor een goed gesprek staan ze altijd open. Contact ze via 088 444 66 50.

Onze zakelijke energie: altijd 100% groen

Milieuvriendelijk ondernemen. Het begint met kiezen voor 100% groene stroom. Opgewekt in de natuur. Van bijvoorbeeld windmolens. Voor het groen van ENGIE betaalt u niets extra. Sterker nog, mede dankzij het Ondernemersvoordeel, bent u bij ons voordeliger uit dan bij andere leveranciers. Ontdek het zelf; vraag een offerte aan of bereken direct zelf uw tarief.

Vraag een offerte aan Bereken uw tarief

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik zakelijke energie aan?

Wat zijn de voordelen van energie zakelijk afnemen?

Kan ik bij energie zakelijk terecht met een elektriciteitsaansluiting groter dan 3 x 80A?

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren