Nu energie met Philips Hue startpakket t.w.v. €149

Bereken uw energiekosten

Voordelige & groene energie: Nu met Philips Hue pakket

Kies nu voor ENGIE en profiteer van duurzame en voordelige energie. En maakt u vandaag de keuze voor ENGIE dan ontvangt u een Philips Hue Ambiance White pakket t.w.v. €149. De LED-lampen zijn niet alleen dimbaar, u kunt ook de wittint veranderen. Zo bepaalt u zelf de sfeer. 

Bereken uw energiekosten
zakelijk ondernemersdesk energie ENGIE

Advies over zakelijke energie

Weet u nog niet precies welk contract het beste bij uw onderneming past? Dan adviseren wij als Ondernemersdesk u graag. Vraag vrijblijvend advies aan. Wij weten precies wat erbij komt kijken om uw energie zakelijk optimaal te benutten.

Neem contact op
Whitepaper Label C tot EED

Klaar voor de toekomst? Aan de slag!


Het is erg lastig om wijs te worden uit de nieuwe wet- en regelgeving rondom energie. Daarom stellen wij dit whitepaper voor u beschikbaar om u een duidelijk beeld te geven van de wet- en regelgeving rondom energie.

Download gratis
Besparen op verlichting ENGIE

Vraag een offerte aan!

Als zakelijke energieleverancier maken wij graag een offerte voor u op maat. Onze adviseur brengt uw wensen in kaart en stelt voor u een aanbod op maat op. Dat betekent altijd scherpe en voordelige tarieven. De offerte ontvangt u direct via e-mail zodat u rustig de offerte kan doornemen.

Offerte aanvragen

Wat zijn de voordelen van energie zakelijk afnemen?

Met onze zakelijke energie bent u minimaal 5% voordeliger uit dan wanneer u een gewoon energieaanbod afneemt. Dit noemen we de ondernemerskorting. Voor eenmanszaken en MKB energie afnemen loont zich dus altijd ten opzichte van een particulier energiecontract. Met een hoger stroomverbruik loopt de korting zelfs op tot 10%.

Naast lage zakelijke tarieven heeft het voor u ook fiscale voordelen om zakelijke energie af te nemen. Als u uw energie zakelijk gebruikt, mag u de BTW die u over deze energie betaalt, terugvragen bij uw belastingaangifte. U doet dit eenvoudig met onze jaarnota met aparte BTW-specificatie. De kosten van uw zakelijke energie mag u ook aftrekken van uw winst wanneer u aangifte doet van uw inkomstenbelasting. Dit maken wij gemakkelijker voor u met onze jaarnota per kalenderjaar. 

Is zakelijke energie wat voor mij?

Bent u ZZP’er of MKB’er en staat u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kunt u zakelijke energie afnemen, of u nu thuis werkt of op kantoor. Bent u grootverbruiker? Kijk dan bij ENGIE Zakelijk

Hoe vraag ik zakelijke energie aan?

U kunt bij ons op verschillende manieren zakelijke energie afnemen. Online gaat dit snel en simpel: uw aanmelding wordt direct in ons systeem verwerkt. Zo profiteert u zo snel mogelijk van uw zakelijke energie. U kunt in uw aanmelding het soort contract kiezen dat uw voorkeur heeft.

Onze klantbeoordelingen   ENGIE klantbeoordelingen via The Feedback Company

 • 8,5
  Gemiddeld cijfer
 • 97%
  Beveelt ons aan
 • 1472+
  Klantbeoordelingen
 • 100%
  Groene stroom
Deze website maakt gebruikt van cookies.  Cookies accepteren