Menumenuclose

Kavel G Het Baken, Amsterdam

Kavel G Het Baken maakt deel uit van stadsdeel Oost in Amsterdam en hoort bij de plannen van de gemeente Amsterdam om het gebied rond het Amstelstation te laten groeien tot een stedelijk subcentrum. Kavel G Het Baken is een herontwikkeling van de oude Casa 400 dat heeft geleid tot zelfstandige studentenwoningen en starterswoningen. Het uitgangspunt van dit project is hergebruik van bestaande bouw. ENGIE sluit goed aan bij deze duurzame gedachte en levert bij Kavel G Het Baken warmte, koude en warmte voor warm tapwater. 

WKO ENGIE

Wat levert ENGIE

ENGIE levert warmte voor verwarming, koude voor comfortkoeling en warmte voor warmtapwater aan de woningen in Kavel G Het Baken.
Kavel G meter

Uw meter

Meestal lezen wij uw meterstanden op afstand voor u uit en hoeft u zelf niets te doen. Toch kan het zijn dat wij u een keer vragen om uw meterstanden door te geven, bijvoorbeeld als u gaat verhuizen. Daarom vertellen we u graag waar u uw meters kunt vinden en hoe u de meterstanden afleest. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de oude bewoner een juiste afrekening krijgt én de nieuwe bewoner start met de juiste meterstanden.

Meterstanden aflezen instructie

Nog vragen?

Op deze pagina vindt u veelgestelde vragen en onze antwoorden. Kijk u gerust of uw vraag op deze pagina staat.

Regel het zelf met MijnENGIE

Regel uw energiezaken zelf, snel en makkelijk via MijnENGIE.