Menumenuclose

IJdock, Amsterdam

Aan het Westerdok van het IJ is een nieuw stedelijk gebied ontwikkeld met het Paleis van Justitie, het Korps Landelijke Politiediensten, kantoren, winkels, restaurants, appartementen en een hotel. ENGIE Energy Solutions verzorgt voor Wester IJdock C.V. de duurzame energievoorziening.

Sinds 2013 levert ENGIE de warmte en koude aan iedereen op IJDock. Op deze prachtige locatie aan het IJ heeft ENGIE een duurzame warmte en koude opslag installatie gerealiseerd.

WKO ENGIE

Wat leveren wij

ENGIE levert warmte voor verwarming, warmte voor het bereiden van warmtapwater en koude voor comfortkoeling aan de woningen op IJDock.
IJdock meter

Uw meter

Meestal lezen wij uw meterstand op afstand voor u uit en hoeft u zelf niets te doen. Toch kan het zijn dat wij u een keer vragen om uw meterstand door te geven, bijvoorbeeld als u gaat verhuizen. Daarom vertellen we u graag waar u uw meter kunt vinden en hoe u uw meterstand afleest. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de oude bewoner een juiste afrekening krijgt én de nieuwe bewoner start met de juiste meterstand.

Meterstanden aflezen instructie

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u veelgestelde vragen en onze antwoorden. Kijk u gerust of uw vraag op deze pagina staat.

Regel het zelf met MijnENGIE

Regel uw energiezaken zelf, snel en makkelijk via MijnENGIE.