Menumenuclose
+

ENGIE Wko locaties

Verschillende gebouwen in Nederland hebben een wko-installatie van ENGIE. In totaal verzorgen wij de warmte en koude voor ruim een miljoen vierkante meter aan vloeroppervlakte. Wilt u meer informatie over deze duurzame energieoplossing in uw woning? Kijk dan op de pagina van uw locatie

+

Amsterdam

In Amsterdam verzorgt ENGIE op zeven verschillende locaties voor warmte en/of koude:

Heelmeesters
IJdock
Kavel G Het Baken
Mahler 4
Oosterdokseiland
Overhoeks
Overhoeks B'mine

+

Den Haag - Prinsenhof WTC

Het complex Prinsenhof WTC Den Haag met een hoogte van 109 meter is een gebouw wat voor meerdere doeleinden wordt gebruikt. Het is een plek voor hospitality, werken en wonen. Sinds 2014 voorziet ENGIE het gehele complex middels een WKO-installatie van duurzame warmte en koude.

+

Rotterdam - Musa Katendrecht

ENGIE is de leverancier van warmte en koude op locatie Musa Katendrecht. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van een WKO installatie. Naast de woningen levert ENGIE ook warmte en koude aan de twee scholen en de sporthal in Musa Katendrecht.

+

Utrecht - Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum is een prachtig gebied waar wonen, werken en vrije tijd samen komt. Uw woning in Leidsche Rijn Centrum is aangesloten op de duurzame energiecentrale van ENGIE. De energiecentrale voor levering van warmte en koude is gebouwd en wordt beheerd door ENGIE.

+

Weert - De Hameij

Panorama de Hameij is een appartementencomplex. De woningen zijn luxe en comfortabel en komen ruimschoots tegemoet aan de individuele wensen van de bewoners. ENGIE Energy Solutions verzorgt de duurzame energievoorziening.

+

Woerden - Hoochwoert

Hoochwoert in Woerden combineert wonen, winkels en horeca. ENGIE Energy Solutions verzorgt de duurzame energievoorziening. De warmte en koude voor het binnenklimaat wordt opwekt middels een duurzame WKO installatie. Alle woningen en winkels op het complex zijn hier op aangesloten.

+

Zwolle - Het Eiland

Het Eiland ligt in het centrum van Zwolle en biedt voor ieder wat wils. Het richt zich op een brede groep consumenten die een dagje shoppen omtoveren in een dagje uit. ENGIE voorziet particulieren en zakelijke afnemers van duurzame warmte en koude.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren