Menumenuclose

Elke WinWoonSituatie is anders

Of u nu energie wilt besparen of energie wilt opwekken. Een duurzaam huis is goed voor het milieu én uw portemonnee. Win-win dus. Want het mooie van een duurzame investering is dat die zich terugbetaalt. En dat er vaak subsidiemogelijkheden zijn, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Dat noemen we bij ENGIE een WinWoonSituatie.

De ideale WinWoonSituatie is voor iedereen anders. Heeft u bijvoorbeeld al dubbel glas of een HR-installatie? Dan kunnen zonnepanelen zomaar de volgende stap zijn. Met ons advies kunt u vandaag al aan de slag. Wat uw situatie ook is.

ENGIE Wijzer

Creëer uw ideale WinWoonSituatie

Energie en geld besparen. Een combinatie die voor iedereen mogelijk is. Ontdek met de ENGIE Wijzer welke besparende mogelijkheden passen bij uw woonsituatie. Het geeft een overzichtelijk beeld van alle kosten en wat ze opleveren. Of u nou energie gaat besparen of opwekken. Het is goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Doe de check

ENGIE Wijzer

Persoonlijk advies

ENGIE helpt u graag om energie te besparen én duurzaam te wonen. Win-win dus. Wij geven u graag persoonlijk advies. Samen kijken we wat in uw situatie de beste oplossing is. Welke stappen kunt u nu al nemen, en wat kunt u eventueel in de toekomst doen?

Onze energieadviseurs zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om een goed advies te geven. U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.00 t/m 18.00 uur op 088 444 66 30 (lokaal tarief). We spreken u graag!

ENGIE zet in op duurzame energie

Door duurzame energie uit de natuur te gebruiken, stoten we zo min mogelijk CO2 uit. Bij ENGIE werken wij dan ook dagelijks aan een schonere wereld. Dit doen wij door in te zetten op duurzame energiebronnen. Samen maken we de overstap naar 100% groene energie. In 70 landen helpen wij huishoudens en bedrijven te verduurzamen. Precies wat u mag verwachten van het grootste en meest innovatieve energiebedrijf ter wereld.

Ook in Nederland wekken wij duurzame energie op via de zon, de wind, het water en biomassa. Groene energie van vaak lokale oplossingen is beschikbaar voor alle Nederlanders. Met onze wereldwijde en lokale kennis helpen wij iedereen om aan de slag te gaan met energie. Wij informeren en adviseren over zelf energie opwekken en energie besparen. Aantrekkelijk voor u, waardevol voor iedereen.

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren