ENGIE en WATBETERS
De perfecte combinatie

Ja, ik wil watbeters

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de duurzaamheid en leefbaarheid van Overbetuwe? Kies dan voor de lokaal opgewekte zonne-energie van WatBeters. Deze stroom maakt ENGIE voor jou beschikbaar. En investeer je via WatBeters ook in zonnepanelen? Dan profiteer je bij ENGIE van korting op je energiebelasting. WatBeters voor je dorp én je portemonnee dus!

Voordelig en lokaal opgewekt

Als klant van ENGIE profiteer je van lokaal opgewekte groene stroom en voordelige energietarieven. Daarnaast doet ENGIE namens jou een financiële bijdrage aan WatBeters voor het verder verduurzamen van Overbetuwe.

Heb je ook geïnvesteerd in zonnepanelen op een dak van WatBeters? Dan krijg je via ENGIE ieder jaar korting op je energiebelasting.

Bereken je maandbedrag en stap over

Zo simpel is overstappen naar ENGIE

wb_sunny

Kies voor de groene energie van ENGIE

Bereken je maandbedrag en sluit de overeenkomst met ENGIE, zodat je de groene stroom van WatBeters thuis geleverd krijgt.

mail_outline

Direct bericht per e-mail

De bevestiging van je overeenkomst bij ENGIE en de voorwaarden ontvang je per e-mail. Zo weet je precies wat er is afgesproken.

date_range

Je hebt 2 weken bedenktijd

Nadat je de bevestiging hebt ontvangen, heb je 2 weken bedenktijd. Tijdens deze 2 weken kun je de overeenkomst kosteloos annuleren.

assignment_returned

Wij zeggen je huidige contract op

ENGIE neemt contact op met je huidige leverancier om jouw contract op te zeggen. Je zit nooit zonder energie. Gegarandeerd!

dvr

Online meterstanden doorgeven

Je krijgt bericht van ons wanneer wij je meterstanden nodig hebben. Heb je een slimme meter, dan krijgen wij deze vanzelf en hoef je niets te doen.

check

Welkom bij ENGIE!

Je overstap is geslaagd. Vanaf nu ontvang je 100% groene energie opgewekt door de energiecoöperatie WatBeters.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt overstappen naar ENGIE?

Ik heb nog een contract bij mijn huidige energieleverancier. Kan ik dan wel overstappen?

Hoe ontvang ik de jaarlijkse korting op mijn energiebelasting?

Hoe komt de stroom bij mij thuis?

Kan ik ook een overeenkomst voor gas afsluiten?

Wat is het voordeel voor WatBeters als ik overstap naar ENGIE?

Inzicht in je energieverbruik

In onze handige ENGIE-app regel je gemakkelijk zelf jouw energiezaken. Waar en wanneer je wilt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Krijg inzicht in je verbruik, wijzig jouw gegevens en ontdek eenvoudig of je nog goed zit met je maandelijkse termijnbedrag. En is dat niet het geval? Dan pas je je termijnbedrag direct aan.


Wereldwijd is ENGIE de grootste investeerder
in duurzame energie

ENGIE bouwt in 70 landen aan een duurzame wereld. Wij voorzien al 100 miljoen mensen dagelijks van groene stroom.
Als enige energiemaatschappij in Nederland staat ENGIE op de internationale A‑lijst met pioniers op het gebied van klimaatverbetering.

Als klant van ENGIE maakt u dus écht het verschil.

Meer over ENGIE

Kies voor lokaal opgewekte zonne-energie van WatBeters

Profiteer van voordelige energietarieven, korting op uw energiebelasting en stap over naar de lokaal opgewekte zonne-energie op de daken van WatBeters, geleverd door ENGIE.

Ik kies voor lokaal opgewekte energie