ENGIE en WATBETERS
De perfecte combinatie

Ja, ik wil watbeters

Wil jij profiteren van lokaal opgewekte groene energie? Kies dan voor de zonne-energie opgewekt door WatBeters! Deze stroom maakt WatBeters via ENGIE voor jou beschikbaar. Je profiteert van voordelige tarieven én je levert een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheid en leefbaarheid in Overbetuwe. En investeer je via WatBeters ook in zonnepanelen? Dan verrekenen wij automatisch het belastingvoordeel op je jaarafrekening.

Lokale energie met voordelige tarieven voor gas en stroom

Tot wel € 300 goedkoper (over 3 jaar) vergeleken met de grootste energieleveranciers. De berekening is gebaseerd op een jaarverbruik van 1.850 m3 gas (regio 4) en 3500 kWh stroom en de actuele energieprijzen.

Bereken en stap over

Zo makkelijk is overstappen

mail_outline

Direct bericht per e-mail

De bevestiging van de overeenkomst en de voorwaarden ontvang je per e-mail. Zo weet je precies wat er is afgesproken.

date_range

Je hebt 2 weken bedenktijd

Nadat je van ENGIE de bevestiging hebt ontvangen, heb je 2 weken bedenktijd. Tijdens deze 2 weken kun je de overeenkomst kosteloos annuleren.

highlight_off

ENGIE zegt je huidige contract op

Wij nemen contact op met je huidige energieleverancier om je contract op te zeggen. Je zit nooit zonder energie. Gegarandeerd!

dvr

Online meterstanden doorgeven

Je krijgt bericht van ons wanneer wij je meterstanden nodig hebben. Als je een slimme meter hebt, krijgen wij deze automatisch.

Beter voor je dorp

Zorgeloos overstappen

Wat betekent het voor jouw dorp als je overstapt naar gas en stroom van ENGIE? Heel veel: per aansluiting vloeit er maar liefst gemiddeld € 50 per jaar terug naar je dorp. Als iedereen meedoet, is dat alleen al in het eerste jaar € 25.000!

Ja, ik wil watbeters

Inzicht in je energieverbruik

In onze handige ENGIE-app regel je gemakkelijk zelf jouw energiezaken. Waar en wanneer je wilt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Krijg inzicht in je verbruik, wijzig jouw gegevens en ontdek eenvoudig of je nog goed zit met je maandelijkse termijnbedrag. En is dat niet het geval? Dan pas je je termijnbedrag direct aan.


ENGIE. Positief over energie

Terug naar energie uit de natuur

Terug naar energie uit de natuur en zo min mogelijk CO2-uitstoten. Bij ENGIE werken wij er dagelijks aan. In Nederland zetten wij in op verantwoord gebruik van beschikbare bronnen en 100% groene energie. Onze energie wordt opgewekt in de natuur, uit zon, wind, water of biomassa. Dit doen wij door duurzame, vaak lokale oplossingen aan te bieden aan huishoudens en bedrijven in Nederland.

Kies voor groene energie

WatBeters

  • We verrekenen je belastingvoordeel op je jaarrekening
  • We dragen bij aan een duurzame toekomst

Over ENGIE

  • We regelen je overstap zonder zorgen
  • Levert groene energie bij jou thuis
  • Onze klantenservice staat voor je klaar

closeDeze website maakt gebruikt van cookiesCookies accepteren